حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سفر هیأتی از کُردهای سوریه به دمشق

هیأتی از کُردهای سوریه با سفر به دمشق با مقامات دولت مرکزی سوریه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری کُرد، از سفر «بدران ژیا کرد» مسئول روابط خارجی نهاد موسوم به «اداره خودمختاری شمال و شرق سوریه» (روژآوا) و هیأت همراه او به دمشق در روزهای گذشته خبر دادند.

 

به نوشته وبگاه شبکه روداو، این هیأت با چند تن از مقامات دولتی سوریه که نامی از آن‌ها برده نشده، دیدار کرده و طرفین در خصوص آخرین تحولات مناطق کردنشین، حضور نیروهای ترکیه، لزوم حفظ تمامیت ارضی سوریه و دیگر مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو و رایزنی کرده‌اند.

 

این سفر سه روز به طول انجامیده و دو طرف در خصوص توافق کاهش تنش ۲۰۱۹، حضور ارتش سوریه در مرز با ترکیه مذاکره کرده‌اند و برخی از منابع روژآوا می‌گویند که تفاهمات اولیه بر روی اصول اصلی همچون تمامیت ارضی و پرچم ملی حاصل شده است.

 

به گفته این منابع کُرد، فضای حاکم بر دیدار مثبت بود. این منابع می‌گویند که دولت سوریه تصمیم جدی گرفته است تا قبل از خروج نظامیان ترکیه از سوریه، روابط خود را با این کشور بهبود نبخشد.

 

همچنین دو طرف بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گوها و یافتن نقاط اشتراک برای استفاده در مذاکرات آتی تأکید کردند. این دیدار از سوی مقامات رسمی دمشق و کُرد هنوز تأیید نشده است.

 

پیش از این نیز هر زمان که ترکیه دست به عملیات یا اقدامی در سوریه می‌زد، کردها شتابان به دمشق رفته و برای جلب حمایت دولت مرکزی تلاش می‌کردند، اکنون نیز با اخباری که از بهبود روابط ترکیه و سوریه به گوش می‌رسد، می‌توان گفت که بزرگترین بازنده این عرصه همزمان با گروهک‌های معارض، کردهای سوریه خواهند بود و آن‌ها سعی دارند کمترین آسیب را از این تحولات ببینند.

 

تلاش کردها برای بازسازی روابط خود با دولت دمشق در حالی است آمریکا که اصلی‌ترین هم پیمان کردهای سوریه است، در هر بار حمله نظامی ترکیه، کردها را تنها گذاشته و اقدامی برای حمایت از آن‌ها انجام نداده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار