پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

ماموریت مخبر به استانداران برای پیگیری طرح‌های تعدیل‌کننده مشکلات آبی

ماموریت مخبر به استانداران برای پیگیری طرح‌های تعدیل‌کننده مشکلات آبی معاون اول رئیس‌جمهور به استانداران مکلف کرد مصوبات مرتبط با پروژه‌های تعدیل مشکلات آبی استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و سیستان و بلوچستان را با جزییات و سرعت دنبال کنند بطوری که برای سال آینده بخش عمده‌ای از مردم این مناطق مشکلات گذشته را نداشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه مسائل مربوط به مشکلات آب استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و سیستان و بلوچستان روز دوشنبه به محمد مخبر ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار و گزارش عملکرد پیشرفت پروژه‌های آبی این استان‌ها ارائه و بررسی شد.

مخبر در این جلسه با اشاره به تنش های آبی موجود در کشور، تلاش‌های صورت گرفته برای رفع این تنش‌ها را قابل قدردانی دانست و تصریح کرد: اقدامات مرتبط با حل مشکلات مربوط به آب و انجام پروژه‌های آبی در طول یک سال و نیم دولت سیزدهم گام‌های موثری بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر تکمیل طرح‌های آبرسانی به استان‌ها با توجه به اعتبارات تخصیص داده شده، تصریح کرد: استانداران مکلفند مصوبات مرتبط با پروژه‌های تعدیل مشکلات آبی این استان‌ها را با جزئیات و سرعت دنبال کنند بطوری که برای سال آینده بخش عمده ای از مردم این مناطق مشکلات گذشته را نداشته باشند.

وی همچنین دستور داد در جلسه ای با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه و وزرای نیرو و کشور مشکلات تخصیص اعتبارات مالی و پیگیری هزینه کرد طرح‌های حل مشکلات آبی این استان‌ها پیگیری و برطرف شود.

مخبر همچنین تصریح کرد: ظرف روزهای آینده خسارات وارده به کشاورزان توسط استانداری‌ها و دستگاههای مربوطه پرداخت و گزارش شود.

در این جلسه که با حضور وزرای کشور، جهاد کشاورزی، نیرو و استانداران چهارمحال و بختیاری، خوزستان و سیستان و بلوچستان و همچنین مسئولان دستگاههای مربوطه و مقامات ارشد محلی برگزار شد، وزارت نیرو گزارشی از عملکرد پیشرفت پروژه‌های کوتاه مدت تعدیل مشکلات آبی در استان یزد شامل ارتقای تاب آوری پایدار آب شرب از طریق بازتخصیص صنعت، افزایش ظرفیت ذخیره سازی از طریق تکمیل مخازن آب شرب به حجم ۱۶۵ هزار مترمکعب و پروژه انتقال آب از دریا ارائه کرد.

همچنین در ادامه این گزارش، چگونگی پیشرفت تکمیل پروژه ارتقای کمی و کیفی سامانه غدیر در استان خوزستان و آبرسانی به شهرهای این استان، تکمیل و تصویب طرح جامع مدیریت منابع آب شرب استان چهارمحال و بختیاری، تأمین آب اضطراری شهرهای تنش دار و اصلاح شبکه توزیع شهری و روستایی استان چهارمحال و بختیاری، طرح جامع آب شرب استان و تکمیل سد غدیر باباحیدر و اجرای خط انتقال آب به شهرستان های فارسان و جونقان بحث و بررسی شد.

همچنین در این جلسه گزارش پیشرفت تکمیل تملک اراضی سد مخزنی کوهرنگ، فاز اول سامانه آبرسانی به شهرهای استان اصفهان، حفر چاه آب ژرف در شهر اصفهان، پرداخت مابه ازای تأمین پایدار آب صنعت و اجرای آبرسانی به ۱۵ شهرستان استان اصفهان ارائه و اعلام شد عملیات اجرایی انتقال آب از دریا و تأمین آب صنعت با کمک صنایع و استانداری استان اصفهان در پنج قطعه آغاز شده و طبق زمانبدی تعیین شده در حال تکمیل است.

در خصوص استان سیستان و بلوچستان نیز تأکید شد تا علاوه بر پیگیری حقابه رود هیرمند، طرح های استخراج منابع آب زیرزمینی و حفر چاه های ژرف در این استان پیگیری و عملیاتی شود/ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده