پورابراهیمی:‌ دلیل اصلی ناترازی تولید و مصرف گاز، عدم سرمایه گذاری وزارت نفت در این حوزه است-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

پورابراهیمی:‌ دلیل اصلی ناترازی تولید و مصرف گاز، عدم سرمایه گذاری وزارت نفت در این حوزه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دلیل اصلی بحث ناترازی تولید و مصرف گاز طبیعی در کشور، عدم سرمایه‌گذاری وزارت نفت در این حوزه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز و در روند بررسی ناترازی تولید و مصرف گاز طبیعی در کشور در مورد گزارش کمیسیون انرژی گفت: در گزارشی که کمیسیون انرژی ارائه کرد دو سرفصل حائز اهمیت بوده و ایجاد تکلیف می‌کند. اولین تکلیف به وزارت نفت بازمی‌گردد که بر اساس برنامه ششم مکلف شده روزانه ۱.۳ میلیارد متر مکعب تولید گاز داشته باشد اما اکنون در پایان برنامه ششم مجموع تولید کمتر از یک دوم تکالیف مقرر در برنامه است که به دلیل عدم سرمایه‌گذاری و بی‌توجهی به ظرفیت بازار سرمایه این وضعیت رقم خورده است.

 

وی افزود:‌ اولین مشکل در حوزه ناترازی گاز عدم سرمایه‌گذاری وزارت نفت در این حوزه به دلیل عدم توجه به ظرفیت‌های بازار سرمایه است. از سوی دیگر وزارت نیرو مکلف بوده سالانه هزار مگاوات تولید برق از محل تجدیدپذیر داشته باشد که متاسفانه گزارش‌ها نشان می‌دهد کمتر از پنج درصد تعهدات وزارت نفت نیز در حوزه تولید برق تجدیدپذیر محقق شده است. در پایان برنامه ششم توسعه باید پنج هزار مگاوات برق تجدیدپذیر تولید می‌کردیم اما به دلیل سیاست‌های نامناسب، عدم توجه به ظرفیت‌ها شاهد عدم نفع در نظام اقتصادی کشور هستیم.

 

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه اظهار کرد: مدیریت مصرف و مدیریت تلفات برق در شبکه کشور از تکالیفی است که به وزارت نیرو بازمی‌گردد. از سویی دیگر وزارت امور خارجه در حوزه دیپلماسی انرژی باید فعال باشد. بعد از جنگ اوکراین و روسیه ظرفیت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایجاد شد تا جایگزین روسیه در صادرات گاز به اروپا شود. از وزارت خارجه و وزارت نفت انتظار می‌رود از این فرصت‌ها با رویکرد مثبت استفاده کند. صنعت تجدیدپذیر در کشور به زمین نشسته است و اگر این سازمان به وزارت نفت بپیوندد می‌تواند اقدامات مثبتی صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده