دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

استقرار ناظران اتحادیه اروپا در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان

منابع خبری از ماموریت ناظران غیر نظامی اتحادیه اروپا در مرز ارمنستان برای برقراری ثبات و امنیت در مرز این کشور با جمهوری آذربایجان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از ماموریت ناظران اتحادیه اروپا در مرز ارمنستان برای برقراری ثبات و امنیت در این منطقه خبر دادند.

 

به گزارش منابع خبری، اتحادیه اروپا در توییتی اعلام کرده است که ماموریتی غیرنظامی در مرز ارمنستان برای افزایش آگاهی اتحادیه اروپا از وضعیت موجود و کمک به ثبات در مرزهای ارمنستان با جمهوری آذربایجان برقرار کرده است.

 

خبرگزاری «ترند نیوز» نیز نوشت، اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است که یک ماموریت در ارمنستان و در مرز جمهوریآذربایجان و ارمنستان برقرار کند. این تصمیم در نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا اتخاذ شد.

 

هدف این ماموریت ارتقای ثبات در مناطق مرزی ارمنستان و تلاش‌در عادی ‌سازی روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان با حمایت اتحادیه اروپا است. ماموریت اولیه دو ساله و مقر عملیاتی آن در ارمنستان خواهد بود.

 

ارمنستان و جمهوری آذربایجان با وجود آتش بس، کماکان درگیری دارند و برخی عوامل منتسب به باکو مسیر مهم «لاچین» که قره باغ با جمعیت ارمنی نشین را به ارمنستان وصل می‌کند، مسدود کرده‌اند. در ۴۰ روز گذشته، معترضان جمهوری آذربایجانی با در دست داشتن پلاکاردها و پرچم‌ها، کریدور لاچین را مسدود کرده‌اند. آن‌ها دسترسی به قره باغ کوهستانی را مسدود و غذا، دارو و تدارکات را برای ۱۲۰۰۰۰ ساکن ارمنی قطع کرده‌اند.

 

«گغام استپانیان» بازپرس حقوق بشر قره باغ کوهستانی در این زمینه گفت: «بدیهی بود که باکو از این تاکتیک (تامین گاز) برای ارعاب مردم به ویژه در زمستان استفاده می‌کند.»

 

باکو همچنان مسدود بودن مسیر را انکار می‌کند. وزارت امور خارجه آذربایجان اخیرا اعلام کرده است: «قره باغ بخشی جدایی ناپذیر از باکو است و حقوق و امنیت جمعیت ارمنی ساکن در این منطقه مطابق با قانون اساسی تضمین خواهد شد.»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار