رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است

کاهش محبوبیت بایدن در میان آمریکایی‌ها

کاهش محبوبیت بایدن در میان آمریکایی‌ها طبق نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها، در پی کشف اسناد محرمانه در خانه رئیس‌جمهور آمریکا، میزان رضایتمندی مردم این کشور از بایدن روندی نزولی پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نتایج نظرسنجی جدید «رویترز/ایپسوس»، در پی کشف اسناد محرمانه دولتی در خانه رئیس‌جمهور آمریکا، محبوبیت «جو بایدن» بار دیگر کاهش یافت.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، نتایج بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که تنها ۴۰ درصد از مردم آمریکا از عملکرد بایدن بعنوان رئیس‌جمهور این کشور رضایت دارند.

 

در یک بررسی جداگانه که وبگاه «هیل» وابسته به کنگره آمریکا اوایل هفته انجام داده بود، مشخص شد که بیش از دو سوم از مردم آمریکا یا همان ۶۱ درصد بر این باور بودند که کشورشان در مسیر اشتباه گام برداشته است و ۶۶ درصد نیز تأکید داشتند که اقتصاد آمریکا در مسیر اشتباهی قرار گرفته است.

 

علی‌رغم آن‌که پس از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا تاحدودی افزایش یافت اما اخیراً پس از انتشار اخباری مبنی بر کشف اسناد محرمانه در خانه بایدن، محبوبیت وی مجدداً‌ روندی نزولی پیدا کرده است.

 

اواخر دی ماه گزارش‌هایی مبنی بر کشف اسناد و اطلاعات محرمانه در خانه شخصی بایدن منتشر شد و رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که در سومین مرحله از کشف اسناد و اطلاعات محرمانه مربوط به دوران معاون «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا در خارج از کاخ سفید، این بار گفته می‌شود اسنادی در خانه شخصی وی پیدا شده است.

 

تحقیقات و نظرسنجی جدید مؤسسه «کوئینیپیاک» نیز نشان می‌دهد که اکثریت قاطع جمهوری‌خواهان و احزاب مستقل آمریکا بر این باورند که بایدن به شیوه‌ای نامناسب این اسناد محرمانه را مدیریت کرده است.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که «جیمز کومر» رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا گفت، بایدن با تحقیقات شفاف در مورد پرونده مدارک طبقه‌بندی‌شده که در خانه و دفتر کار او پیدا شده‌اند، مخالف است.

 

وزارت دادگستری آمریکا در حال بررسی این موضوع است که چگونه اسرار دولتی مربوط به دوره معاونت بایدن در دولت «باراک اوباما» از دفتر کار سابق و خانه شخصی او که برای نگهداری آنها مناسب نبوده، سردرآورده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار