عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

هشدار شدید روسیه به آمریکا

فرمانده ناوگان دریایی روسیه گفت، با توجه به استقرار سامانه‌های دریایی سپر ضدموشکی، تسلیحات راهبردی و زیرساختارهای نظامی آمریکا در نزدیکی مرزهای روسیه، این ناوگان به حضور فعال در اقیانوس‌های جهان ادامه می‌دهد تا تهدیدات دریایی را خنثی کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۵ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 26
کد خبر: ۱۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ولادیمیر کارولیف" فرمانده ناوگان دریایی-نظامی روسیه در مصاحبه با روزنامه «کراسنایا زوزدا» (روزنامه داخلی ویژه نیروهای مسلح روسیه) اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا بر تعداد تسلیحات راهبردی غیرهسته‌ای با دقت بالای خود در نزدیکی آب‌های ساحلی روسیه افزوده است.


به گفته این مقام بلندپایه نظامی، ناوگان دریایی روسیه در سال 2019 به حضور خود در اقیانوس‌های جهانی ادامه خواهد داد، با توجه به اینکه شدت فعالیت‌های عملیاتی و آمادگی رزمی آمریکا و دیگر کشورهای عضو ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه افزایش یافته، سامانه‌های دریایی مربوط به سپر ضدموشکی، سامانه‌های راهبردی غیرهسته‌ای دارای دقت بالا و زیرساختارهای نظامی آنها در مجاورت آب‌های ساحلی روسیه مستقر شده اند.


کارولیف ذکر نکرد که صحبت دقیقا بر سر چه نوع تسلیحات راهبردی است. وی یادآور شد که حضور فعال ناوگان دریایی روسیه در اقیانوس‌های جهان در سال 2019 این امکان را فراهم می‌سازد تا هر نوع تهدیدی از جهت دریاها و اقیانوس‌ها خنثی شود و برای این منظور حدود 100 کشتی و زیردریایی نظامی ناوگان دریایی روسیه از انواع مختلف در حال انجام وظایف خویش برای تامین امنیت کشور هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار