پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

صالحی در کمیسیون انرژی:بتن‌ریزی نیروگاه بوشهر ماه آینده انجام می‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی در جلسه عصر امروز کمیسیون انرژی اعلام کرد: ماه آینده بتن‌ریزی فاز دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر با همکاری روسیه انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۷۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سلام امینی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست عصر امروز این کمیسیون گفت: این نشست با حضور علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی برگزار شد.

 

وی افزود: در این نشست صالحی گزارشی را درباره آخرین وضعیت فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان به نمایندگان عضو کمیسیون انرژی ارائه و مجموع اقدامات این سازمان در سال‌های اخیر را تشریح کرد.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: انجام تعهدات ایران در برجام و گام اول ایران در 60 روز ابتدایی و گام دوم ایران در 60 روز دوم بخش دیگری از موضوعاتی بود که رئیس سازمان انرژی اتمی به آن اشاره کرد. ضمن اینکه صالحی اعلام کرد چون اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکردند کاهش تعهدات برجامی ایران آغاز شد.

 

وی خاطرنشان کرد: رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست اعلام کرد اگر اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل کردند جمهوری اسلامی هم به تعهدات قدیم خود بازمی‌گردد در غیر این صورت ایران اقدامات متقابل را در جهت کاهش تعهدات پیگیری خواهد کرد.

 

امینی گفت: فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان با پیشرفت خوبی روبه‌رو است و رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست اعلام آمادگی کرد که کارها در این زمینه با قوت پیش خواهد رفت.

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین اعلام کرد: ماه آینده بتن‌ریزی فاز دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر با همکاری روسیه انجام می‌شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده