اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

خبر جدید رئیس سازمان انرژی اتمی برای بازطراحی رآکتور اراک

رئیس سازمان انرژی اتمی گفته است که رآکتور تحقیقاتی اراک با تغییر تکنولوژی بازطراحی می‌شود و مراحل آن در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات جلسه صبح امروز (یکشنبه، 6 مرداد) این فراکسیون، گفت: در جلسه امروز فراکسیون مستقلان ولایی مجلس، آقای صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی حضور یافت.

 

وی افزود: در این جلسه، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که "توسعه فعالیت‌‌های هسته‌ای برای نسل‌‌های آینده اجتناب‌ناپذیر است، ما راهی نداریم جز اینکه این راه را ادامه دهیم و فناوری هسته‌ای باید توسعه باید".

 

سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس تصریح کرد: آقای صالحی در جلسه امروز این فراکسیون که پیش از جلسه علنی مجلس برگزار شد، اعلام کرد" در حال حاضر اگر بخواهیم میزان بازدهی هر نیروگاه هزار مگاواتی را محاسبه کنیم، حدود 11 میلیون بشکه نفت مصرف می‌کند، معنی آن این است که با احداث یک نیروگاه هزار مگاواتی، 11 میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی کرده‌ایم و ممکن است روزی فرا برسد که به انرژی‌های فسیلی دسترسی نداشته باشیم، آیا دنیا می‌‌‌تواند انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند؟".

 

لاهوتی ادامه داد: در بخش دیگر این جلسه، موضوع آلایندگی نیروگاه‌های هسته‌ای مطرح شد، به‌نحوی که آقای صالحی برآورد کرد که؛ "هر نیروگاهی، حدود 7 میلیون تُن گاز آلاینده تولید می‌کند، یعنی اگر ما 4 نیروگاه را مدنظر قرار دهیم، 28 میلیون تُن گاز آلاینده تولید می‌کنیم، که باید به این مسئله توجه شود".

 

وی راجع به بخش دیگری از جلسه فراکسیون مستقلان ولایی گفت: نکته بعدی این بود که رئیس سازمان انرژی اتمی به این موضوع اشاره کرد که "برای استمرار تولید انرژی جهت نسل‌‌های آینده، استفاده از فناوری هسته‌ای و توسعه آن، اجتناب‌ناپذیر است و باید این راه را ادامه دهیم، این فناوری برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت است".

 

سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس تأکید کرد: آقای صالحی در این جلسه تصریح کرد که؛ "ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و آمریکایی‌ها و غربی‌ها هم به این مسئله واقف هستند، از طرف دیگر نیز می‌دانند که ما قادر به تولید سلاح هسته‌ای هستیم، اما به‌سمت آن پیش نخواهیم رفت و تولید نمی‌کنیم، مانند آلمان و ژاپن، اینها سلاح هسته‌ای تولید نمی‌کنند، اما قدرت تولید آن را دارند، از طرف دیگر این تفکر غلطی است که آمریکایی‌ها بگویند "در علم و فناوری هسته‌ای شما (ایران) به رشد و بلوغ نرسیده‌اید".

 

لاهوتی در پایان خاطرنشان کرد: آقای صالحی گفت که با تغییر تکنولوژی، بازطراحی رآکتور تحقیقاتی اراک در حال انجام است و گام‌های کاهش تعهدات هسته‌ای ایران، گام به گام پیش می‌رود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار