گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ادعای انگلیس درباره حملات سایبری دو گروه هکری ایرانی و روسی

مرکز ملی امنیت سایبری دولت انگلیس با انتشار توصیه‌نامه‌ای مدعی شد که دو گروه هکری مستقر در ایران و روسیه حملاتی سایبری علیه افراد و سازمان‌های این کشور انجام داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 26
کد خبر: ۱۷۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، این کشور به تازگی درباره تهدیداتی ناشی از کارزارهای اسپیر فیشینگ علیه سازمان‌ها و افراد از سوی عوامل سایبری مستقر در روسیه و ایران هشدار داد.

 

در توصیه‌نامه‌ای که امروز منتشر شده است، مرکز ملی امنیت سایبری جزئیاتی درباره تکنیک‌ها و تاکتیک‌های مورد استفاده این هکرها و توصیه‌هایی درباره مبارزه با این تهدید منتشر کرد.

 

در این توصیه‌نامه ادعا شده است، طی سال ۲۰۲۲، کارزارهای جداگانه‌ای توسط گروه SEABORGIUM مستقر در روسیه و گروه TA453 مستقر در ایران که با نام APT42 هم شناخته می‌شود، براب هدف قرار دادن طیفی از سازمان‌ها و افراد در انگلیس و جاهای دیگر به منظور گردآوری اطلاعات انجام شد.

 

این نهاد انگلیسی می‌گوید، هدف حملات انجام گرفته عموم مردم نبوده، بلکه بخش‌های تخصصی از جمله دانشگاهی، دفاعی، سازمان‌های دولتی و غیردولتی، اندیشکده‌ها، همچنین سیاستمداران، خبرنگاران و فعالان را هدف قرار داده است.

 

طبق گفته این مرکز، گروه‌های هکری نام‌برده از طریق ایمیل، بسترهای فضای مجازی و شبکه‌های مرتبط با کسب‌وکارها اقدام به فرستادن دعوتنامه‌های ساختگی به کنفرانس‌ها و برنامه‌ها برای افراد و سازمان‌های مورد هدف خود می‌کردند.

 

پاول چیچستر، مدیر این مرکز در این باره گفت: این کارزارها با عوامل تهدیدآمیز مستقر در روسیه و ایران همچنان بی‌رحمانه پیگیر [افراد و سازمان‌های] مورد هدفشان به منظور سرقت مدارک آنلاین بوده و دستگاه‌های حساس را به خطر می‌اندازند.

 

طبق گفته این مرکز، اگرچه این گروه‌های مخرب از تکنیک‌های مشابهی استفاده می‌کنند و اهداف مشابهی دارند، جدا از هم‌اند و همکاری نمی‌کنند./ ایسنا

ارسال نظر