هشدار سازمان ملل بابت خطر رکود ‌در ‌آلمان، ایتالیا و بریتانیا‌-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

هشدار سازمان ملل بابت خطر رکود ‌در ‌آلمان، ایتالیا و بریتانیا‌

سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که آلمان، ایتالیا و بریتانیا در سال 2023 میلادی با خطر رکود اقتصادی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 26
کد خبر: ۱۷۰۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آلمان، ایتالیا و انگلیس در سال جاری همچنان با خطر ​​رکود متوسط ناشی از تورم مواجه هستند.

 

این در گزارش روز چهارشنبه سازمان ملل متحد در مورد «وضعیت اقتصادی و چشم انداز در جهان» امروز چهارشنبه آمده است.

 

در این گزارش آمده است: بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا و بریتانیا همچنان با خطر رکود متوسط ​​در سال جاری مواجه هستند، زیرا مصرف کنندگان و مشاغل با رشد سریع قیمت‌ها، نرخ بهره بالاتر و افزایش عدم اطمینان مواجه هستند.

 

سازمان ملل افزود که به لطف فصل زمستان ملایم تر از حد معمول همیشگی، افزایش عرضه LNG و موفقیت در کاهش تقاضای انرژی، این منطقه از بدترین سناریوی کمبود انرژی در مقیاس بزرگ و اختلالات صنعتی در امان خواهد بود.

 

در پایان این گزارش آمده است: بحران کنونی، رشد اقتصادی را تضعیف می‌کند، در زمانی که چندین اقتصاد اروپایی هنوز سطح تولید قبل از کووید-۱۹ خود را به دست نیاورده‌اند.

 

در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۲، تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا ۲.۶ درصد بیشتر از سطح قبل از همه گیری بود؛ اما در بریتانیا ۰.۴ درصد و در اسپانیا ۲ درصد کاهش یافت.

 

غرب به دلیل عملیات نظامی در اوکراین، فشار تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کرده است، اما این تحریم‌ها عواقب سختی بر تحمیل‌کنندگان داشت، زیرا منجر به افزایش قیمت برق، سوخت و مواد غذایی در اروپا و ایالات متحده شد.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز پیشتر اعلام کرد که سیاست مهار و تضعیف روسیه یک استراتژی بلندمدت برای غرب است و تحریم‌ها ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهان وارد کرد.

 

پوتین تاکید کرد که هدف اصلی غرب بدتر کردن زندگی میلیون‌ها انسان است؛ اما روسیه قادر به مقابله و حل همه مشکلاتی است که غرب برای آن ایجاد می‌کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار