گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا

هشدار سازمان ملل بابت خطر رکود ‌در ‌آلمان، ایتالیا و بریتانیا‌

سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که آلمان، ایتالیا و بریتانیا در سال 2023 میلادی با خطر رکود اقتصادی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 26
کد خبر: ۱۷۰۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آلمان، ایتالیا و انگلیس در سال جاری همچنان با خطر ​​رکود متوسط ناشی از تورم مواجه هستند.

 

این در گزارش روز چهارشنبه سازمان ملل متحد در مورد «وضعیت اقتصادی و چشم انداز در جهان» امروز چهارشنبه آمده است.

 

در این گزارش آمده است: بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، ایتالیا و بریتانیا همچنان با خطر رکود متوسط ​​در سال جاری مواجه هستند، زیرا مصرف کنندگان و مشاغل با رشد سریع قیمت‌ها، نرخ بهره بالاتر و افزایش عدم اطمینان مواجه هستند.

 

سازمان ملل افزود که به لطف فصل زمستان ملایم تر از حد معمول همیشگی، افزایش عرضه LNG و موفقیت در کاهش تقاضای انرژی، این منطقه از بدترین سناریوی کمبود انرژی در مقیاس بزرگ و اختلالات صنعتی در امان خواهد بود.

 

در پایان این گزارش آمده است: بحران کنونی، رشد اقتصادی را تضعیف می‌کند، در زمانی که چندین اقتصاد اروپایی هنوز سطح تولید قبل از کووید-۱۹ خود را به دست نیاورده‌اند.

 

در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۲، تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا ۲.۶ درصد بیشتر از سطح قبل از همه گیری بود؛ اما در بریتانیا ۰.۴ درصد و در اسپانیا ۲ درصد کاهش یافت.

 

غرب به دلیل عملیات نظامی در اوکراین، فشار تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کرده است، اما این تحریم‌ها عواقب سختی بر تحمیل‌کنندگان داشت، زیرا منجر به افزایش قیمت برق، سوخت و مواد غذایی در اروپا و ایالات متحده شد.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز پیشتر اعلام کرد که سیاست مهار و تضعیف روسیه یک استراتژی بلندمدت برای غرب است و تحریم‌ها ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهان وارد کرد.

 

پوتین تاکید کرد که هدف اصلی غرب بدتر کردن زندگی میلیون‌ها انسان است؛ اما روسیه قادر به مقابله و حل همه مشکلاتی است که غرب برای آن ایجاد می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار