حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

ترامپ: من بودم جنگ اوکراین را ۲۴ ساعته تمام می‌کردم

رئیس جمهور سابق آمریکا با اشاره به توانایی ادعایی مذاکره خود برای پایان دادن به جنگ اوکراین در عرض ۲۴ ساعت، گفت که اگر در قدرت مانده بود این جنگ هرگز شروع نمی‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 27
کد خبر: ۱۷۰۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اظهار نظرهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا درباره جنگ روسیه با اوکراین و بی‌کفایتی دولت کنونی کاخ سفید در این‌باره، او این بار به خودستایی از توانایی ادعایی‌اش برای پایان دادن به درگیری پرداخت.

 

ترامپ بامداد امروز (جمعه) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی تروث نوشت: «اگر من رئیس جمهور [آمریکا] بودم، جنگ روسیه و اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد، ولی حتی اکنون هم اگر رئیس جمهور باشم، می‌توانم در عرض ۲۴ ساعته با مذاکره به این جنگ وحشتناک و شدید خاتمه دهم».

 

به نوشته وبگاه «نیوزویک» وی روز پنجشنبه هم در پست دیگری هشدار داده بود که تصمیم دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای ارسال تانک به اوکراین می‌تواند به حمله اتمی از سوی روسیه منجر شود.

 

دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرده بود که ۳۱ دستگاه تانک «آبرامز ام۱» را به اوکراین ارسال می‌کند و آلمان هم باید در مقابل، تانک‌های لئوپارد خود را به کی‌یف بدهد.

 

این تصمیم دولت آمریکا سرانجام به اختلاف نظر ایجاد شده بین کشورهای غربی و آلمان که موافقتش با ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین را مشروط به اقدام مشابه نخست آمریکا در ارسال تانک‌هایش به اوکراین کرده بود پایان می‌دهد.

 

متحدان غربی اوکراین که از ابتدای سال ۲۰۲۳ تلاش کرده‌اند موج ارسال تسلیحات برای کی‌یف را با ارسال تسلیحات سنگین جدید و بی‌سابقه‌ تشدید کنند، در هفته‌های اخیر با مانور روی اینکه روسیه قصد تجمیع و تدارک قوایش برای اجرای دور جدیدی از حملات سنگین در اوکراین را دارد آلمان را برای موافقت با ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد به اوکراین تحت فشار گذاشتند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز با بیان اینکه تحویل تانک‌های آبرامز آمریکایی به کی‌یف یک ایده شکست خورده است، گفت که این تانک‌ها نیز مانند دیگر ادوات جنگی اوکراین ارسالی در آتش خواهند سوخت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار