ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شلیک 5 موشک بالستیک یمن به جنوب عربستان

منابع امنیتی یمن از شلیک پنج فروند موشک بالستیک «زلزال-1» یمن به پایگاه‌های مختلف ائتلاف سعودی در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۷۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای موشکی یمن شامگاه یکشنبه با شلیک پنج فروند موشک «زلزال-1» در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان، بار دیگر مواضع ائتلاف سعودی را هدف قرار دادند.

 

شبکه المسیره به نقل از منابع امنیتی یمن گزارش داد که این موشک‎ها به صورت همزمان به سمت اهداف گوناگون در منطقه عسیر شلیک شدند.

مسئولان نظامی یمن بارها تاکید کردند که حملات موشکی آنها وقتی متوقف می‎شود که ائتلاف سعودی از تجاوزات خود علیه یمنی‌ها دست بردارد.

 

نیروهای ارتش یمن و انصارالله که ابتدای جنگ تحمیلی ائتلاف سعودی علیه کشورشان (سال 2015) را تقریبا با دست خالی و تجهیزات نظامی اندک سپری کرده بودند، اکنون از قدرت تهاجمی فوق العاده و توان بالایی موشکی و پهپادی برخوردار هستند، به طوری که موفق به ایجاد توازن قوا شده‌اند.

 

ارتش یمن در آغاز حملات خود از موشک ساده «الصرخه» استفاده می‌کرد، اما رفته رفته با افزایش تجربه و تخصص و ارتقای سیستم موشکی، از سیستم‌های موشکی مانند زلزال۱ و۲ استفاده کرده‌اند که نقش بسیار مهمی در ایجاد توازن قوا و تقویت قدرت بازدارندگی داشته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار