ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

شلیک 5 موشک بالستیک یمن به جنوب عربستان

منابع امنیتی یمن از شلیک پنج فروند موشک بالستیک «زلزال-1» یمن به پایگاه‌های مختلف ائتلاف سعودی در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۷۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای موشکی یمن شامگاه یکشنبه با شلیک پنج فروند موشک «زلزال-1» در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان، بار دیگر مواضع ائتلاف سعودی را هدف قرار دادند.

 

شبکه المسیره به نقل از منابع امنیتی یمن گزارش داد که این موشک‎ها به صورت همزمان به سمت اهداف گوناگون در منطقه عسیر شلیک شدند.

مسئولان نظامی یمن بارها تاکید کردند که حملات موشکی آنها وقتی متوقف می‎شود که ائتلاف سعودی از تجاوزات خود علیه یمنی‌ها دست بردارد.

 

نیروهای ارتش یمن و انصارالله که ابتدای جنگ تحمیلی ائتلاف سعودی علیه کشورشان (سال 2015) را تقریبا با دست خالی و تجهیزات نظامی اندک سپری کرده بودند، اکنون از قدرت تهاجمی فوق العاده و توان بالایی موشکی و پهپادی برخوردار هستند، به طوری که موفق به ایجاد توازن قوا شده‌اند.

 

ارتش یمن در آغاز حملات خود از موشک ساده «الصرخه» استفاده می‌کرد، اما رفته رفته با افزایش تجربه و تخصص و ارتقای سیستم موشکی، از سیستم‌های موشکی مانند زلزال۱ و۲ استفاده کرده‌اند که نقش بسیار مهمی در ایجاد توازن قوا و تقویت قدرت بازدارندگی داشته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار