«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

مشاور زلنسکی:حمله پهپادی اصفهان با جنگ اوکراین مرتبط است

مشاور زلنسکی:حمله پهپادی اصفهان با جنگ اوکراین مرتبط است مشاور رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد هدف قرار دادن سایت‌ها در ایران ارتباط مستقیم با جنگ اوکراین دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل پودولیاک» مشاور «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز (یکشنبه) مدعی شد: «هدف قرار دادن سایت‌های ایران در اصفهان ارتباط مستقیمی با جنگ در اوکراین دارد.»

به گزارش رسانه سعودی العربیه، مشاور زلنسکی در توییتی خطاب به ایران نوشت: «ما به شما هشدار دادیم و منطق جنگ بی‌رحمانه است.»

پیش از این روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد: «اسرائیل با یک حمله پهپادی یک مجتمع نظامی در اصفهان در ایران را هدف حمله مخفیانه قرار داد. حمله به اصفهان اولین عملیات اسرائیل در داخل ایران در دوره جدید نتانیاهو است.»

العربیه نوشت، نیویورک‌تایمز می‌گوید گمان می‌رود پهپاد‌هایی که سایت‌های اصفهان را هدف قرار دادند از داخل ایران پرتاب شده باشند. این پهپاد‌ها به دلیل داشتن ۴ روتور، برد پروازی کوتاه، کوادکوپتر نامیده می‌شوند و در حمله روز شنبه گمان می‌رود که از داخل ایران بلند شده‌اند، منبع پهپاد‌ها مرموز است.

به نوشته این روزنامه، با اشاره به اینکه اصفهان از مرز‌های بین المللی ایران دور است، همچنین احتمال دارد که پهپاد‌های شرکت کننده در این حمله داخل ایران سازماندهی شده باشد، اسرائیل پشت این حمله است.

«محمد مرندی» کارشناس مسایل بین‌الملل با اشاره به حمله پهپادی ناموفق در اصفهان هشدار داد که این گونه اقدامات بدون پیامد نخواهد بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار