کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران

ژنرال سابق ناتو رئیس جمهور جمهوری چک شد

ژنرال سابق ناتو رئیس جمهور جمهوری چک شد «پیتر پاول» ژنرال بازنشسته و از مقامات ارشد سابق ناتو روز شنبه با شکست «آندری بابیش» نخست وزیر سابق در دور دوم رای گیری رئیس جمهور جدید جمهوری چک شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر از «یورو نیوز» ژنرال پاول، رئیس سابق کمیته نظامی ناتو، در جمع هوادارانش گفت: «ریاست جمهوری من تنها زمانی موفق خواهد شد که همه باهم موفق شویم.»

بر اساس این گزارش، پاول ۵۷.۸ درصد از آرا را در مقابل ۴۲.۲ درصد برای بابیش به دست آورد. وی حمایت نظامی و بشردوستانه از اوکراین را در مبارزه با روسیه کاملا تایید کرده و آینده جمهوری چک را با عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو مرتبط می‌داند.

پاول گفت: «جامعه ما تا حدودی از مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری، از بحران‌های متعددی که با آن مواجه بوده‌ایم و هستیم، و همچنین از سبک سیاسی که اخیراً در اینجا غالب شده، آسیب دیده است. این‌ها باید تغییر کند و شما به من کمک کردید تا اولین قدم را در مسیر این تغییر بردارم.»

اخیرا، چند صد نفر از مردم این کشور در اعتراض به افزایش قیمت انرژی و کمک نظامی به اوکراین در «پراگ» تظاهرات کردند. معترضان در پایتخت جمهوری چک خواستار کاهش قیمت برق و توقف صادرات آن، ملی کردن ذخایر زیر زمینی گاز و ایجاد مزیت در فروش محصولات غذایی این کشور شدند.

تظاهرات کنندگان در جمهوری چک همچنین از سیاست تداوم کمک‌های نظامی اتحادیه اروپا، ناتو و پراگ و اوکراین انتقاد کردند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار