اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

بخش حقوقی اتحادیه اروپا در حال بررسی موضوع تروریستی خواندن سپاه است

بخش حقوقی اتحادیه اروپا در حال بررسی موضوع تروریستی خواندن سپاه است روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد، بخش حقوقی اتحادیه اروپا قرار است ظرف سه هفته نظر خود را درباره قانونی بودن یا نبودن قرار دادن نام سپاه در لیست تروریستی به اعضای این اتحادیه اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که اتحادیه اروپا درحال بررسی گزینه‌های قانونی برای شناسایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک گروه تروریستی است؛ اقدامیکه آخرین امیدها برای احیای هرگونه توافق هسته‌ای میان ایران و طرفهای غربی را از بین خواهد برد.

 

این گزارش افزود: این اقدام اتحادیه اروپا در واکنش به ارائه پهپاد از سوی ایران به روسیه و در واکنش به آنچه که این اتحادیه سرکوب اعتراضات در ایران خوانده است می‌باشد.

 

ایران هرگونه ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را قویا رد کرده است.

 

براساس این گزارش، چهار منبع دیپلماتیک به این روزنامه گفته‌اند که این موضوع در نشست هفته گذشته وزرای خارجه اتحادیه اروپا مطرح شده و یکی دو کشور از آن حمایت کرده‌اند اما قرار است بخش حقوقی اتحادیه اروپا ظرف سه هفته نظر تکمیلی خود را درباره قانونی یا غیرقانونی بودن این اقدام برای 27 عضو این اتحادیه درباره این تصمیم اعلام کند.

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته گذشته گفته بود که قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست سازمان‌های تروریستی نیازمند تصمیم دادگاه یکی از کشورهای عضو این اتحادیه است.

 

بورل درجمع خبرنگاران در این خصوص گفته بود: «نمی‌توانید بگویید که سپاه را تروریست می‌دانم چون این گروه را دوست ندارم. ابتدا باید دادگاه در این زمینه تصمیم بگیرد.»

 

تحرکات اروپایی‌ها برای اقدام ضد سپاه پاسداران با واکنش مقام‌های جمهوری اسلامی ایران روبرو شده است. سید ابراهیم رئیسی رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران این حرکت را از روی استیصال خواند و افزود این اقدام «پس از تلاش‌های ناموفق خیابانی آن‌ها برای ضربه به مردم ایران انجام شد تا بلکه به خیال خود بتوانند ملت ایران را متوقف کنند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور است و این اقدام برخلاف قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده