لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

میرکاظمی: نمایندگان قول دادند سقف بودجه ۱۴۰۲ را زیاد نکنند

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه سقف بودجه در سال ۱۴۰۱ تغییری نکرده است، گفت: نمایندگان مجلس قول داده اند که برای کمک به دولت، سقف بودجه سال آینده را افزایش ندهند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود میرکاظمی پس از پایان نشست عصر سه شنبه کمیسیون تلفیق برای بررسی جزییات لایحه بودجه گفت: کمیسیون تلفیق طی جلسات روز گذشته و امروز خود، بخش درآمدی لایحه بودجه را تا تبصره ۶ مورد بررسی قرار داده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بررسی درآمد و هزینه‌های لایحه بودجه باید در زمان‌بندی مشخص شده به اتمام برسد، بیان کرد: پس از بررسی درآمد و هزینه‌های بودجه، گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه به صحن علنی مجلس ارائه خواهد شد.

میرکاظمی با اشاره به تبصره‌های مورد بررسی قرار گرفته در کمیسیون تلفیق اظهار کرد: تاکنون بحث رابطه دولت با فروش نفت، تسهیلات داخلی و خارجی و مشارکت مردم، مباحث مربوط به مالیات‌ها از نگاه درآمدی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه روند بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق به خوبی پیش می‌رود تاکید کرد: در این جلسات مباحث خوبی انجام می‌شود و ما شاهد کمترین تغییرات در لایحه دولت هستیم.

رئیس سازمان برنامه بودجه با بیان اینکه مواد لایحه بودجه به اندازه کافی در سازمان برنامه و بودجه مورد بررسی قرار گرفته است، بیان کرد: لایحه در دولت هم مورد بررسی‌های مختلفی قرار گرفته است لذا وقتی این لایحه به مجلس ارائه می شود از ابعاد مختلفی بررسی شده و نیاز به تغییرات زیادی در آن نیست.

میرکاظمی با بیان اینکه در ۶ تبصره مورد بررسی قرار گرفته، تغییرات چندانی در لایحه بودجه دولت نداشتیم، گفت: همچنین نمایندگان مجلس این قول را داده اند که سقف بودجه سال آینده را افزایش ندهند چرا که این مساله بسیار کمک رسان است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه سقف بودجه در سال ۱۴۰۱ نیز تغییر نکرد، گفت: از این رو امروز ما با اطمینان می‌توانیم بگوییم که بالغ بر ۹۵ درصد بودجه سال ۱۴۰۱ با عملکرد آن منطبق دارد.

میرکاظمی با اشاره به آثار افزایش سقف بودجه تاکید کرد: قاعدتاً وقتی سقف بودجه افزایش پیدا کند، منابعی دیده می شود که آن منابع واقعی نیست. همچنین در قبال این منابع، مصارفی دیده می‌شود که دولت را متعهد می کند آنها را انجام دهد لذا نهایتاً این مسئله منجر به استقراض دولت به شکل های مختلف اعم از برداشت منابع از بانک مرکزی و برداشت از صندوق توسعه ملی و بخش‌های مختلف خواهد کرد که منجر به افزایش پایه پولی، نقدینگی و تورم شده و نهایتاً هزینه آن را اقشار ضعیف جامعه می بپردازند./ ایرن

مطالب مرتبط
ارسال نظر