تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

خبر جعلی ضدانقلاب درباره «اولین زن محکوم به اعدام»

خبر جعلی ضدانقلاب درباره «اولین زن محکوم به اعدام» خبر محکومیت شهلا عبدی به اعدام جعلی بود و تصویر منتسب به این زن، به یک محکوم دیگر تعلق داشت که سال ۱۴۰۰ از زندان آزاد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از رسوایی رسانه‌های ضدانقلاب در پرونده جعلی حسن فیروزی، این بار سوژه‌ای قدیمی مجددا مطرح شده است که براساس آن یک زن اهل بوکان به نامه شهلا عبدی به اعدام محکوم شده است.

 

یک بررسی ساده اینترنتی نشان می‌دهد، این سوژه نیز خیالی بوده و فردی به این نام نه تنها حکم اعدام دریافت نکرده است، بلکه بازداشت و زندانی نیز نشده است.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد پیشتر نیز چنین ادعایی مطرح شده بود و رسانه‌های ضد انقلاب نیز وجود چنین فردی را تکذیب کرده بودند.

 

بر اساس خبری که در یک رسانه ضد انقلاب در مردادماه امسال در واکنش به خبر فوق منتشر شد، تصویر منتسب به این زن، به یک محکوم دیگر تعلق داشته که سال ۱۴۰۰ از زندان آزاد شده است.

 

پیگیری‌ها از مقامات قضایی استان نیز این موضوع را تأیید می‌کند.

 

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در رابطه با ادعاهای مطرح شده در مورد صدور حکم اعدام برای زنی به نام شهلا عبدی گفت: طبق پیگیری‌ها در استان آذربایجان غربی هیچ محکوم و یا زندانی به نام شهلا عبدی وجود ندارد.

 

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی تاکید کرد: تاکنون هیچ حکم اعدامی در ارتباط با پرونده‌های اغتشاشات در استان صادر نشده است.

 

ضد انقلاب در خبرسازی جعلی و دروغ در رابطه با ادعای بدرفتاری با متهمان و محکومان سابقه طولانی دارد. در کنار پرونده خیالی حسن فیروزی که اخیرا افشا شد، به مواردی مانند ادعای دروغ تجاوز به آرمیتا در زندان کرج یا دروغ شکسته شدن پاهای حسین رونقی در بازداشت اشاره کرد که انتشار فیلم وی در بیمارستان مشخص ادعاهای مطرح شده درباره این فرد دروغی بیش نبوده است.

 

ماجرای ساختگی صورت خونی و آسیب‌دیدگی محمد نوری‌زاد پس از آزادی نیز، یکی دیگر از این موارد است که با انتشار فیلم اصلی مشخص شد، این فرد با همان لباس، اما بدون عصا و البته قبراق و سرحال وارد منزل می‌شود و نزدیکانش را در آغوش می‌گیرد!/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار