جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بازداشت جاسوسان سیا، ترامپ را به واکنش واداشت

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به بازداشت تعدادی از جاسوس‌های این کشور توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، همانطور که انتظار می‌رفت، این شکست را انکار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه به انتشار خبر شناسایی و بازداشت اعضای یک هسته جاسوسی آمریکا در ایران واکنش نشان داد و همانطور که انتظار می‌رفت، این شکست اطلاعاتی را انکار کرد.

 

وی در توییتر نوشت: «گزارش ایران درباره گیر انداختن جاسوس‌های سیا، کاملا غلط است. اصلا حقیقت ندارد. باز هم دروغ و پروپاگاندا (مانند پهپادشان که ساقط شد) از سوی یک رژیم مذهبی که به شدت به دردسر افتاده و نمی‌داند چه کند. اقتصاد آن‌ها مرده و از این هم بدتر می‌شود. ایران یک افتضاح تمام‌عیار است.»

 

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران روز گذشته از بازداشت ۱۷ نفر از جاسوسان آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا خبر داد که تلاش داشته‌اند در مراکز حساس کشور نفوذ کنند. صبح امروز نیز مدیر کل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در یک نشست خبری، مدارک و مستنداتی از این پرونده را در اختیار رسانه‌ها قرار داد.

 

جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر بازداشت عناصر داخلی این شبکه، در چارچوب عملیات آفندی اطلاعاتی، تصاویر و مشخصات شماری از افسران آمریکایی سیا را که مسئولیت این هسته جاسوسی را بر عهده داشته‌اند، منتشر کرده است.

 

امروز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا که خود تا پارسال ریاست سازمان سیا را بر عهده داشت، اظهار نظر در این مورد خودداری کرد. وی البته ادعا کرد که ایران «سابقه دروغگویی» دارد.

انتشار خبر بازداشت این جاسوس‌ها، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشته و از صبح امروز اغلب رسانه‌های معتبر جهان به آن پرداخته‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار