تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم

تقدیر رئیس سازمان اطلاعات سپاه از اقدام ضدجاسوسی وزارت اطلاعات

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب در حاشیه نشست مسئولین این سازمان از اقدام وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری جاسوسان سیا تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه صبح امروز(سه‌شنبه) در حاشیه نشست مسئولین این سازمان از اقدام وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری جاسوسان سیا در ایران تقدیر و تشکر کرد.

 

روز گذشته مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در نشستی خبری از شناسایی و دستگیری 17 جاسوس تربیت یافته سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در داخل کشور خبر داد و گفت: احکام این جاسوسان صادر شده و برخی به عنوان مفسد فی‌الارض اعدام می‌شوند.

 

این جاسوس‌ها شامل شاغلین مراکز حساس و حیاتی شامل حوزه‌های اقتصادی، هسته‌ای، نظامی و سایبری کشور و همچنین بخش خصوصی مرتبط با این مراکز هستند که به عنوان پیمانکار یا مشاور در حال فعالیت بودند.

 

به گفته مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات، این 17 نفر به صورت سلولی در ایران فعالیت کرده و هیچکدام از این افراد با دیگری ارتباطی نداشته و هرکدام با یک افسر سیا در ارتباط بوده اند.

منبع : تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار