رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

جزییات تحریم‌های جدیدی آمریکا علیه ایران

جزییات تحریم‌های جدیدی آمریکا علیه ایران وزارت خزانه داری آمریکا شامگاه جمعه تحریم‌های جدیدی را علیه ایران و در ارتباط با برنامه پهپادی اعمال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، هشت مقام شرکت «پرآور پارس» را که پیشتر نیز این شرکت در لیست تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا به دلیل تولید پهپادهای شاهد قرار داشته، تحریم کرده است.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا همچنین دو شناور نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران به نام‌های مکران و ناوچه دنا را به عنوان اموالی که دولت ایران در آن ذینفع بوده،‌ شناسایی کرده است.

«برایان نلسون» معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی مدعی شد: «نهادهای ایرانی همچنان به تولید پهپاد برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایران می‌پردازند. به طور گسترده‌تر، ایران در حال تامین پهپاد برای عملیات تهاجمی روسیه در هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی اوکراین است».

این مقام آمریکا در ادامه اظهاراتش گفت: «آمریکا همچنان به هدف قرار دادن تمام عناصر برنامه پهپادی ایران ادامه خواهد داد».

در تحریم جدید آمریکا، هشت مقام هیئت مدیره شرکت پرآور پارس در لیست تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا قرار گرفته‌اند.

در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است که کشتی مکران که به عملیات دریانوری می‌پردازد و قابلیت‌های پرتاب پهپاد را دارد، در حال حاضر ماموریت بین‌المللی انجام می‌دهد. ناوچه دنا نیز کشتی مکران را در این ماموریت‌ها همراهی می‌کند.

مکران و دنا به عنوان دارایی‌هایی شناسایی شدند که دولت ایران در آنها ذینفع است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار