وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

واکنش سردار سلیمانی به اقدامات ناجا در خصوص عفاف و حجاب

سردار سلیمانی گفت: نیروی انتظامی همواره پاسدار ارزش های انقلاب اسلامی است و سازمان بسیج مستضعفین از اقدامات ناجا در راستای برنامه های عفاف و حجاب در جامعه حمایت می کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جلسه قرارگاه جهاد فرهنگی ضمن حمایت از اقدامات ناجا در حوزه عفاف و حجاب در جامعه اظهار داشت: نیروی انتظامی همواره پاسدار ارزش های انقلاب اسلامی است و در عین حال تامین امنیت در کشور یکی از وظایف ناجا محسوب می‌شود و با توجه به اینکه انقلاب اسلامی با خون شهدا آغشته شده است، رعایت اصول و مبانی حجاب در جامعه، ضروری است.


وی با اشاره به اینکه زنان در دوران دفاع مقدس نقش زیادی ایفا نمودند، اظهار داشت: بحمداله زنان جامعه ما زنانی مومن و محجبه هستند و همانطور که در دوران دفاع مقدس شاهد نقش آفرینی آنان بودیم، اکنون در دورانی که دشمن به دنبال جنگ نرم و کم رنگ کردن ارزش های اسلامی و انقلاب اسلامی است، زنان با حجاب خود می توانند پاسخ محکمی به این اقدامات استکبار جهانی بدهند.


سردار سلیمانی تاکید کرد: امیدوارم شرایطی در جامعه مهیا شود که مسئولان فرهنگی دغدغه موضوع حجاب را داشته باشند و در این زمینه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی روشنگری نمایند، چرا که دشمن از طریق همین فضاها در صدد زدودن غیرت دینی و اسلامی مردم ماست و باید با چنین تهاجم فرهنگی از سوی آنان مقابله کنیم.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: بحمدالله در طول هفته عفاف و حجاب، برنامه های مختلفی ازسوی سازمان بسیج زنان در سراسر کشور به اجرا در آمد که بازتاب خوبی در میان هنرمندان و اندیشمندان داشت و رسانه ها به خوبی این موضوع را تحت پوشش خود قرار دادند و در صدد هستیم که برنامه های مرتبط با موضوع فرهنگ سازی حجاب را در جامعه گسترش دهیم.


وی با اشاره به اهداف تجمع بزرگ عفاف و حجاب در سراسر کشور که 21تیرماه برگزار شد، اذعان داشت: هدف از برگزاری این تجمعات، تعمیق گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و نمایش قدرت نرم انقلاب اسلامی است که نشان دهد پایه‌های دینی مردم بسیار قوی و حجاب و عفاف برای آن‌ها اهمیت دارد بنابراین مسئولان باید درباره تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف به وظایف خود عمل کنند.


سردار سلیمانی خاطر نشان کرد: استکبار جهانی همواره در طول سالیان گذشته، حجاب و عفاف را یکی از مهم ترین موانع در راستای عملیاتی کردن برنامه های خود برای تضعیف دین اسلام دانسته است و از سال های بسیار دور تضعیف پایبندی به حجاب در دستور کار آنها قرار گرفته است و در این شرایط، وظیفه مسئولین فرهنگی کشورمان است که با اجرایی نمودن برنامه های مرتبط با موضوع عفاف و حجاب در جامعه، با این گونه اقدامات دشمن مقابله نمایند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار