ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند

دیدار امیرعبداللهیان با رییس‌جمهور کوبا/ کانل: مصمم به همکاری با کشورهای دوست هستیم

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی و در نخستین سفرش به آمریکای لاتین پس از حضور در نیکاراگوئه و ونزوئلا بعدازظهر شنبه به وقت محلی وارد هاوانا پایتخت کوبا شد، با «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،  وی همچنین قرار است با همتای کوبایی نیز ملاقات خواهد کرد.


رئیس دستگاه دیپلماسی و هیأت همراه پیش از این در سفر به نیکاراگوئه و ونزوئلا با مقامات این کشورها درباره راه‌های گسترش مناسبات به ویژه همکاری‌های اقتصادی به رایزنی پرداخت. امیرعبداللهیان قبل از آن هم سفری کوتاه به موریتانی داشت و با رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور آفریقایی واقع در شمال غرب آفریقا نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در آخرین مرحله از سفر خود به آمریکای لاتین، در دیدار با «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا درباره موضوعات مورد علاقه در حوزه‌های دوجانبه و مسائل بین‌المللی به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه ایران و کوبا و مرور بر روابط دوجانبه، بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای تقویت و توسعه همکاری‌های فیمابین تأکید کرد.

 

امیرعبداللهیان از همکاری کوبا در تولید انواع واکسن مشترک در ایران قدردانی کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین ضمن ابراز خرسندی از سطح همکاری‌ها در موضوعات بین‌المللی، حمایت قاطع ایران از کوبا و محکومیت تحریم‌ها و مداخله خارجی در این کشور را مورد تاکید قرار داد.

 

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا نیز در این دیدار با تمجید از تاریخ و فرهنگ ایران، پیشرفت‌ها و دستاوردهای علمی و فنی ایران در سایه تحریم‌ها را ستودنی خواند و بر علاقه‌مندی خود نسبت به افزایش تماس‌ها و مراودات فیمابین تأکید کرد.

 

وی تحولات منطقه آمریکای لاتین و جهان را واجد فرصت‌های نوینی برای تقویت چندجانبه گرایی خواند و افزود:کوبا برغم فشارها مصمم به همکاری با کشورهای دوست و رفع موانع و چالش‌های پیش رو است.

 

رئیس جمهور کوبا افزود: دولت آمریکا فقط به منافع خود می‌اندیشد و ارزشی برای دیگران قائل نیست. ما استقلال سیاسی خود را به بهای سنگینی به دست آورده‌ایم و آن را حفظ خواهیم کرد.

 

طرفین در این دیدار بر توسعه همکاری‌های پزشکی، دارویی، تجهیزات پزشکی و واکسن تأکید کردند./ فارس



Captcha

ارسال نظر