پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

بلومبرگ: بالون چینی مهمان ترامپ نیز بوده است

به رغم انتقاد حامیان ترامپ از عملکرد دولت بایدن در مواجهه با بالون چینی، پایگاه بلومبرگ اعلام کرد این اتفاق در دوره ترامپ نیز رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که بسیاری از جمهوری خواهان و مقامات دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا به واسطه ورود بالون هواشناسی چین به حریم هوایی آمریکا خواستار بازخواست از دولت بایدن شده اند، پایگاه بلومبرگ اعلام کرده بالون‌های چین که ادعا می‌شود جاسوسی هستند در دوره ریاست جمهوری ترامپ نیز به آسمان آمریکا راه یافته اند.

بلومبرگ اعلام کرد نمونه‌هایی از این بالون‌ها زمانی که ترامپ در کاخ سفید بوده است نیز در آسمان آمریکا پرواز کرده اند.

پیش از این، جو ویلسن، نماینده جمهوری خواه عضو کمیته خدمات نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا ضمن انتقاد از اقدامات دولت بایدن خواستار استعفای رئیس جمهور آمریکا و معاونش شد.

تنش‌ها میان آمریکا و چین در پی ساقط شدن یک بالون چینی بر فراز آمریکا تشدید شده است. از هفته گذشته یک بالون چینی که به ادعای آمریکایی‌ها جاسوسی بوده است در حریم هوایی آمریکا به پرواز درآمد. جو بایدن روز دوشنبه به پنتاگون دستور انهدام این بالون را داده بود. اما مقامات پنتاگون توصیه کرده بودند صبر کنند تا بالون بر فراز اقیانوس اطلس قرار گیرد تا بقایای آن به هیچ کس روی زمین آسیبی وارد نکند.

بایدن هم تایید کرد که پنتاگون از وی خواسته بود اندکی صبر کند. وزارت دفاع آمریکا هم این اقدام چین را نقض غیر قابل قبول حاکمیت سرزمینی آمریکا دانست. بدیهی است که این رویداد تنشی دیگر در روابط پر تنش پکن و واشنگتن محسوب می‌شود.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا قرار بود آخر این هفته به چین سفر کند. وی روز جمعه اعلام کرد سفرش به زمان دیگری موکول شده است. این قرار بود نخستین سفر یک وزیر خارجه آمریکایی به چین طی پنج سال گذشته باشد.

آمریکا با این اقدام پیام مستقیمی برای پکن ارسال کرد. این اقدام همچنین برای آن بود که دولت به جمهوری خواهان نشان دهد جو بایدن در برابر چین جدیت به خرج می‌دهد، زیرا وی بار‌ها به ضعف در برابر پکن متهم شده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار