دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

خریداری صدها موشک کروز آمریکایی توسط ژاپن

همزمان با افزایش قدرت نظامی چین، ژاپن نیز قصد دارد در راستای تقویت توان دفاعی خود موشک‌های «تاماهاوک» از آمریکا خریداری کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با افزایش توان نظامی چین در منطقه، رسانه‌های ژاپنی روز دوشنبه اعلام کردند که این کشور جهت تقویت توان دفاعی خود قصد دارد سال جاری میلادی ۵۰۰ موشک کروز «تاماهاوک» از آمریکا خریداری کند.

 

به گزارش خبرگزاری «نیکی» پارلمان ژاپن در حال بررسی بودجه ۱.۵۹ میلیارد دلاری برای این خرید است. این مبلغ شامل هزینه‌های مربوطه به نگهداری نیز می‌شود. ژاپن به دنبال خرید جدیدترین مدل تاماهاوک است. این موشک‌ها در شناورهای نیروی دریایی ژاپن مجهز به سامانه دفاع موشکی«جیس» مستقر خواهند شد که توسط آن می‌توانند اهداف زمینی را در فاصله بیش از ۱۶۰۰ کیلومتری مورد هدف قرار دهد. موشک کروز توماهاک ترکیبی از «جی‌پی‌اس» و انطباق دیجیتالی تصویر محل هدف برای ضربه زنی موثر استفاده می‌کند.

 

این خرید بخشی از تلاش ژاپن برای توسعه قابلیت‌های ضد حمله یا توانایی ضربه زدن به تاسیساتی است که تهدیدی قریب‌الوقوع برای این کشور محسوب می‌شوند. وزارت دفاع ژاپن همچنین به دنبال افزایش برد موشک‌های کروز هدایت شونده خود به بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر است.

 

این در حالی است که اخیرا امضای توافقنامه‌های همکاری نظامی بین آمریکا و ژاپن، و معرفی چین به‌عنوان بزرگترین چالش راهبردی دو کشور، با واکنش تند پکن همراه شد. «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین در این خصوص گفت: «ما به شدت با بیانیه واشنگتن و توکیو درباره اینکه چین بزرگترین چالش راهبردی آنها در منطقه است، مخالف هستیم.»

 

روزنامه «ژاپن تایمز» و دیگر رسانه‌های ژاپنی اخیرا اعلام کردند که ژاپن و آمریکا برای رصد تحرکات و اقدامات نظامی چین، یک تیم اطلاعاتی نظامی مشترک تشکیل دادند. ژاپن و آمریکا سازمان جدیدی را برای تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده توسط تجهیزات دفاعی خود از جمله پهپادهای ایالات متحده که اخیراً در نزدیکی دریای چین شرقی مستقر شده‌اند، راه‌اندازی کرده‌اند. / ارس

ارسال نظر