«نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد

خدمات سرکنسولگری ایران در حلب به زلزله زدگان سوریه

خدمات سرکنسولگری ایران در حلب به زلزله زدگان سوریه در پی زلزله اخیر در سوریه سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حلب اقدام به کمک رسانی و ارائه خدمات به زلزله زدگان در این شهر سوریه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، پس از زلزله اخیر در سوریه و ترکیه، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه ۱۷ بهمن ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران ضمن ابراز همدردی با زلزله‌زدگان سوریه و ترکیه از آمادگی نهادهای امدادرسانی، درمانی و بهداشتی ایران برای کمک به آنها خبر داد.

 

وزارت بهداشت سوریه در همین خصوص اعلام کرد که شمار کشته‌شدگان زلزله در مناطق تحت کنترل دمشق به ۷۶۹ نفر افزایش یافته است. براساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)،‌ وزارت بهداشت این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: «شمار قربانیان زلزله به ۱۴۴۸ زخمی و ۷۶۹ کشته در استان‌های حلب، لاذقیه، حماه، ادلب، طرطوس افزایش یافته است. البته این آمار نهایی نیست.»

 

از سوی دیگر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز با همتایان سوریه‌ای و ترکیه‌ای در این خصوص گفت‌وگو و آمادگی ایران برای کمک رسانی را اعلام کرد. وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که تیم پزشکی و امدادی هلال احمر ایران برای کمک به نجات آسیب دیدگان دوشنبه شب وارد ترکیه می‌شود.

 

از سوی دیگر هواپیمای حامل ۴۵ تُن کمک‌های دارویی، غذایی و بهداشتی بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران برای زلزله‌زدگان سوریه، شب گذشته در فرودگاه بین‌المللی دمشق به‌ زمین نشست.

 

نیروهای امدادی ایران در عملیات امدادرسانی در حلب حضور دارند و کنسول ایران در حلب نیز مدیریت نیروهای ایرانی در عملیات امدادی را بر عهده دارد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار