صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها به منظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست‌های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره کرد و گفت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت در راستای کاهش فقر آهن صورت می‌گیرد.

وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و افزود: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود.

جندقی به بازرسی‌های بهداشتی از نانوایی‌ها اشاره کرد و گفت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی‌ها انجام می‌دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی‌ها ظرف ۲۴ ساعت تاکید کرد و افزود: علت اینکه شکایات از نانوایی‌ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی‌ها است.

وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره کرد و گفت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می‌شود، که تلاش می‌کنیم نظارت بیشتری بر نانوایی‌ها صورت بگیرد.

جندقی با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها ممنوع است، تصریح کرد: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانوایی‌ها می‌بایست از آن استفاده کنند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار