صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها به منظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست‌های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره کرد و گفت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت در راستای کاهش فقر آهن صورت می‌گیرد.

وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و افزود: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود.

جندقی به بازرسی‌های بهداشتی از نانوایی‌ها اشاره کرد و گفت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی‌ها انجام می‌دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی‌ها ظرف ۲۴ ساعت تاکید کرد و افزود: علت اینکه شکایات از نانوایی‌ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی‌ها است.

وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره کرد و گفت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می‌شود، که تلاش می‌کنیم نظارت بیشتری بر نانوایی‌ها صورت بگیرد.

جندقی با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها ممنوع است، تصریح کرد: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانوایی‌ها می‌بایست از آن استفاده کنند./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار