نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان

ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها به منظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست‌های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره کرد و گفت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت در راستای کاهش فقر آهن صورت می‌گیرد.

وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و افزود: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود.

جندقی به بازرسی‌های بهداشتی از نانوایی‌ها اشاره کرد و گفت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی‌ها انجام می‌دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی‌ها ظرف ۲۴ ساعت تاکید کرد و افزود: علت اینکه شکایات از نانوایی‌ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی‌ها است.

وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره کرد و گفت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می‌شود، که تلاش می‌کنیم نظارت بیشتری بر نانوایی‌ها صورت بگیرد.

جندقی با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها ممنوع است، تصریح کرد: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانوایی‌ها می‌بایست از آن استفاده کنند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار