به گزارش راهبرد معاصر ویتامین B ۱۲ به حفظ سلامت اعصاب و سلولهای خونی کمک میکند و در تشکیل DNA هم نقش دارد.
انواع ماهیها، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، لبنیات، غلات و حبوبات از منابع غنی این ویتامین هستند.
ویتامین B ۱۲ تقریباً در تمامی مولتی ویتامینها وجود دارد. اکثر افراد از طریق مصرف مواد خوراکی میتوانند میزان کافی این ویتامین را دریافت کنند.
حدود ۱.۵ تا ۱۵ درصد افراد دچار کمبود این ویتامین هستند که معمولاً علت آن، مشکل شأن در جذب آن است.
کمبود ویتامین B ۱۲ میتواند منجر به خستگی، ضعف، کاهش وزن، کرخت شدن دست و پاها، مشکل در حفظ تعادل، سردرگمی و سرگیجه، و حافظه ضعیف میشود./باشگاه خبرنگاران جوان