نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد طوفان گرد و خاک در سیستان و بلوچستان؛ وزش باد ۱۱۵ کیلومتری زابل را درنوردید پزشکی قانونی: ۱۰ درصد کل تلفات تصادفات سالانه در شهریور رخ می‌دهد

برکناری رئیسی که راهپیمایی ۲۲ بهمن را شرط رتبه‌بندی معلمان کرد

انتشار نامه یکی از مناطق آموزش و پرورش استان‌ها درباره امتیاز شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن برای رتبه‌بندی معلمان با واکنش‌های بسیاری همراه شد، آموزش و پرورش از برکناری رئیس این منطقه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  در روزهای اخیر نامه‌ای از سوی یکی از ادارات مناطق آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی منتشر شد که بر ضرورت حضور فرهنگیان در راهپیمایی 22بهمن و احتساب امتیاز آن در رتبه‌بندی و ارزشیابی فرهنگیان تاکید داشت.

 

این موضوع با انتقادات و واکنش‌های بسیاری در فضای مجازی روبه رو شد.

 

هم‌اکنون آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی با صدور اطلاعیه‌ای درباره نامه صادر شده از برکناری رئیس آموزش و پرورش منطقه مربوطه خبر داده است.

 

در این اطلاعیه آمده است: ضمن گرامیداشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به اطلاع می رساند نقش ممتاز، تاریخی و بی‌بدیل معلمان در تمامی عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دینی مخصوصاً در شکل‌گیری، پیروزی و مسیر چهل و چهار ساله انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.

 

تقدیم هزاران دانش آموز و فرهنگی شهید، حضور فعال و خودجوش فرهنگیان و دانش‌آموزان در دوران هشت سال دفاع مقدس، حضور پرشور و مستمر در راهپیمایی‌ها، دلدادگی این قشر در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی(ع)، مراسمات اعتکاف دانش آموزی و فرهنگی، همگی گوشه‌ای و گواه این ادعا بر پیشتازی مجموعه آموزش و پرورش در صیانت و انتقال ارزشهای دینی و انقلابی است.

 

معلمان ایران اسلامی با سابقه‌ درخشان و تاریخی خود در پاسداری از باورها و ارزش‌های دینی و انقلابی، همچنان در خط مقدم این انقلاب شکوهمند بوده و هستند؛ آنچه که امروز در این مسیر یادگرفته‌ایم از همت و اراده معلمان بوده و بار دیگر شاهد حماسه آفرینی فرهنگیان و دانش‌آموزان در چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران خواهیم بود.

 

فلذا این حماسه آفرینی، نیاز به ارزشیابی و ملاک برای رتبه بندی نبوده و نگارش چنین نامه و درخواستی سطحی، ناشی از عدم شناخت درست مسأله، عدم رعایت قوانین اداری در این زمینه و خدشه‌دار کردن ارزش‌ها و مبانی انقلاب و بی‌احترامی به شأن معلمان منطقه انزل است.

 

ضمناً به اطلاع فرهنگیان منطقه انزل می‌رساند جایگزین رئیس اداره مشخص و به زودی معرفی خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
آتشدل
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۱
0
0
در مناطق آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی آنقدر حاشیه سازی هست که فرهنگیان بعد از بازنشستگی نفس راحتی می‌کشند و کسی نیست به این مناطق آ. غ رسیدگی کند تمامی مدارس و ادارجات حالت موروثی پیدا کرده فقط حالت پارتی و فامیل سالاری غوغا می‌کند کسانی هستند یک ساعت تدریس هم ندارند با سی سال مدیریت و مسوولیت بازنشست می شوند. مخصوصا اداره آموزش و پرورش شهرستان تکاب. ممنون میشوم نظر مارا پخش کنید
آخرین اخبار