هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

رتبه‌بندی ۸۰ هزار معلم مهرآفرین همچنان در هاله‌ای از ابهام!

رتبه‌بندی ۸۰ هزار معلم مهرآفرین همچنان در هاله‌ای از ابهام! جمعی از معلمان مهرآفرین با طرح این پرسش که چرا اجرای رتبه‌بندی برای آنها با موانع متعدد همراه است، می‌گویند: وزارت آموزش و پرورش همچنان بر تأخیر یک ساله بهره‌مندی این معلمان از رتبه‌بندی تأکید دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، مشکلات رتبه‌بندی حدود ۸۰ هزار معلم مهرآفرین همچنان ادامه دارد و با وجود آنکه پیش از این بر اساس نامه سید بهزاد پور سید؛ معاون قوانین مجلس تصور بر آن بود این موضوع حل شده است اما به گفته معلمان مهرآفرین، مشکل همچنان ادامه دارد.

 

13 دی ماه امسال سید بهزاد پورسید؛ معاون قوانین مجلس در پاسخ به نامه حمیدرضا حاجی‌بابایی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره تعیین تکلیف رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین گفته بود: رتبه‌بندی برای معلمان طرح مهرآفرین به موجب تبصره 3 ماده 6 قانون نظام رتبه‌بندی از تاریخ 31 شهریور 1400 اعمال می‌شود.

 

تعدادی از معلمان مهرآفرین امروز در تماس با خبرگزاری تسنیم با گلایه از عدم توجه آموزش و پرورش به این موضوع اعلام کردند: با وجود اینکه معاونت قوانین مجلس اعلام کرده بود معلمان مهرآفرین همانند سایر معلمان از 31 شهریور 1400 مشمول رتبه‌بندی می‌شوند اما مشکل رتبه‌بندی 80 هزار نفر از این معلمان همچنان پابرجاست همچنین پیش از این برای بهره‌مندی معلمان مهرآفرین از رتبه‌بندی قرار بود آنها در یک آزمون شرکت کنند که با مصوبه مجلس این موضوع حذف شد.

 

استناد این معلمان به صحبت‌های اخیر صادق ستاری‌فرد؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش است که می‌گوید: طی مکاتبه‌ای که با نهادهای مسئول در دولت انجام دادیم آنها به ما اعلام کردند تاریخ اجرای رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین از از اول مهر 1401 است البته آموزش و پرورش پیش از این مزایای رتبه‌بندی برای معلمان مهرآفرین را از اول فرودین 1401 پرداخت کرده است و تصور ما این بود آنها هم همانند سایر معلمان مشمول رتبه‌بندی هستند اما تلقی سازمان‌های متولی متفاوت است و طی مکاتبه با آموزش و پرورش اعلام کردند، براساس قانون مصوب مجلس زمان اجرای رتبه‌بندی برای معلمان مهرآفرین از اول مهر 1401 است؛ همچنین درباره چگونگی مدیریت مبالغی که تاکنون برای معلمان مهرآفرین پرداخت شده است، اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

 

به نظر می‌رسد اختلاف نظر میان مجلس و دولت منجر به بلاتکلیفی و سردرگمی معلمان مهرآفرین و تأخیر یک ساله در بهره‌مندی آنها از قانون رتبه‌بندی معلمان شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار