رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رایزنی لندن برای تولید مشترک تسلیحات با اوکراین

رایزنی لندن برای تولید مشترک تسلیحات با اوکراین روزنامه «تلگراف» گزارش داد که مقام‌های صنایع نظامی انگلیس در حال گفتگو با همتایان اوکراینی خود درباره طرح‌هایی برای تولید تسلیحات انگلیسی در این کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بعد از گزارش‌ها درباره مخالفت انگلیس با ارائه جنگنده به اوکراین علی‌رغم ارسال تانک و خودروهای زرهی به این کشور، اکنون گفته می‌شود کی‌یف و لندن به‌دنبال تولید مشترک تسلیحات هستند.

 

روزنامه «تلگراف» بامداد یکشنبه گزارش داد که مقام‌های صنایع نظامی انگلیس در حال گفتگو با همتایان اوکراینی خود درباره طرح‌هایی برای تولید تسلیحات انگلیسی در این کشور هستند.

 

در این گزارش آمده است: «ممکن است تسلیحات و خودروهای زرهی انگلیسی مطابق طرح‌هایی در اوکراین تولید شوند که به معنای تعمیق روابط این کشور با ناتو است... هر توافقی [بین مقام‌های نظامی انگلیسی و اوکراینی] نشانه‌ای از تقویت چشمگیر روابط می‌باشد».

 

تلگراف با بیان اینکه مقام‌های انگلیسی برای سرمایه‌گذاری‌های مشترکی جهت تولید تحت لیسانس خودروها و سلاح‌ها به اوکراین سفر کرده‌اند، نوشت: «دیگر کمپانی‌های نظامی اروپایی هم در حال مذاکره با اوکراین هستند و انگلیسی‌ها نمی‌خواهند از رقبای فرانسوی و آلمانی خود عقب بیافتند».

 

این روزنامه با بیان اینکه اوکراین قبلا هم برخی از انواع تسلیحات کوچک آمریکایی و رژیم صهیونیستی را تولید کرده بود، به نقل از یک منبع انگلیسی افزود: «رقابتی شکل گرفته تا انگلیس در ابتدای صف [تولید مشترک تسلیحات در اوکراین] باشد».

 

پیش از این نیز «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس گفته بود که تانک‌های چلنجر-۲ این کشور احتمالا در تابستان به اوکراین برسند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار