سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تاثیرات آلودگی هوا بر فشار خون

آلودگی هوا به عنوان یک مسئله مهم بهداشتی با بیماری‌های قلبی و تنفسی مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر آلودگی هوا به عنوان یک مسئله مهم بهداشتی شناخته شده و با بروز بیماری‌های قلبی تنفسی، بستری‌شدن در بیمارستان و مرگ‌ومیر مرتبط است. بیشتر مطالعات قبلی بر روی بزرگسالان متمرکز شده بود و این امکان وجود دارد که نوجوانان، با نرخ رشد سریع خود حتی بیشتر در معرض اثرات بلندمدت آلودگی هوا باشند، اما مطالعات اندکی در مورد نوجوانان انجام شده است.

در مطالعه جدیدی که دانشگاه کینگز لندن انجام داد، محققان ارتباط بین فشار خون ۳۲۸۴ نوجوان ساکن لندن و سطوح دی‌اکسیدنیتروژن (NO ۲) و ذرات معلق (PM ۲.۵) در هوای محل زندگی آنان را بررسی کردند. هر شرکت‌کننده پرسشنامه‌ای را تکمیل کرد که شامل جزئیات قومیت، منطقه مسکونی و وضعیت اجتماعی و اقتصادی بود.

نتایج این بررسی، ارتباط بین قرار گرفتن بیشتر در معرض NO ۲ و فشار خون سیستولیک پایین در شرکت‌کنندگان نوجوان را نشان داد. علاوه بر این، محققان دریافتند که افزایش مواجهه تخمینی با PM ۲.۵ با فشار خون سیستولیک بالاتر مرتبط است، اما هیچ مدرکی برای ارتباط بین فشار خون و سطوح NO ۲ یا PM ۲.۵ مشاهده نشد. البته این ارتباط در دختران قوی‌تر از پسران بود.

با توجه به اینکه بسیاری از نوجوانان زیر ۱۸ سال در محله‌هایی زندگی می‌کنند که آلودگی هوا بالاتر از استاندارد‌های بهداشتی توصیه شده است، به مطالعات بیشتر برای به دست‌آوردن درک عمیق از تهدید‌ها و فرصت‌ها نیاز است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر