سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

استقبال روزنامه‌های امروز از خبر خوش آیت الله رئیسی

استقبال روزنامه‌های امروز از خبر خوش آیت الله رئیسی روزنامه‌های امروز یک‌شنبه ۲۳ بهمن با استقبال از خبر خوش رئیس قوه مجریه در راهپیمایی ۲۲ بهمن درباره امتداد عفو رهبری و ایجاد گشایش برای دانشجویان و چهره‌های فرهنگی، ورزشی، رسانه‌ای و حتی ایرانیان خارج از کشور، به این موضوع پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس دولت سیزدهم در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال «حضور و اتحاد ملی را مهم‌ترین راهبرد برای مقابله با راهبرد اختلاف‌افکنی دشمن خواند» و گفت: «در امتداد نگاه پدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و عفو قضایی تعداد زیادی از متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر، دانشجویان و چهره‌های فرهنگی، ورزشی، رسانه‌ای نیز که در اثر اقدامات غیرقانونی مشمول محدودیت‌هایی شده‌اند، مورد عفو و بخشودگی قرار خواهند گرفت.»

رئیسی در ادامه افزود: «یکی دیگر از محورهای بسته وحدت‌آفرین دولت، ایجاد تسهیلات بی‌سابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور و رفع محدودیت حتی برای آن دسته از ایرانیانی است که در مقاطعی مرتکب اقدامات خلاف قانون شده‌اند. جزئیات بسته دولت به زودی ضمن ابلاغ به وزرا و دستگاه‌های مربوطه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.»

به دنبال این اظهارات که پس از اعلام عفو رهبری در ۱۶ بهمن انجام شد بسیاری از روزنامه‌ها از جمله رسانه‌های اصلاح‌طلب با استقبال از آن به عنوان «بسته گشایش» یاد کردند.

در همین زمینه روزنامه هم‌میهن به مدیرمسئولی غلامحسین کرباسچی با تیتر «بسته‌ی گشایش» در گزارش مفصلی به استقبال این طرح رفت و نظرات سران قوا و همچنین حسن روحانی رئیس‌جمهور پیشین و سید حسن خمینی را در این زمینه نوشت. هم‌میهن در سرمقاله خود هم با عنوان «حمایت از مسیر» به این موضوع پرداخت. در بخشی از این سرمقاله آمده است: «باید روشن کنیم که چرا و طی چه فرآیندی به این نقطه رسیده‌ایم؟ باید آن فرآیندها معکوس شوند. تا زمانی که منابع و سرچشمه‌های این نارضایتی خشک نشود، مساله به صورت ریشه‌ای حل نخواهد شد. بنابراین لازم است که مجموعه‌ای از اقدامات لازم برای ایجاد امید به آینده شکل بگیرد.»

روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران سازندگی هم با همان تیتر روزنامه هم‌میهن یعنی «بسته گشایش» در گزارش مفصلی در صفحه اول خود نوشت: «رئیس جمهور در مراسم ۲۲ بهمن اعلام کرد که دولت با موافقت رهبری، دانشجویان و چهره‌های فرهنگی، ورزشی و رسانه‌ای را مورد عفو و بخشودگی قرار می‌دهد.»

از طرفی روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد با تیتر «تداوم سیاست عفو رهبری از سوی دولت» در گزارش خود از این اتفاق استقبال کرد. روزنامه اصلاح‌طلب شرق هم با عنوان «امتداد مسیر عفو رهبری در دولت دنبال می‌شود»، به این موضوع پرداخت.

همچنین روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد تیتر «بسته اجتماعی و سیاسی رئیسی» را برای این موضوع برگزید و از قول یک جامعه‌شناس نوشت: «اگر این اقدامات صورت گیرد جامعه آرام‌تر می‌شود.»

روزنامه اصلاح‌طلب آرمان ملی هم با تیتر «مسیر عفو رهبری در دولت دنبال می‌شود» از این موضوع استقبال کرد. همچنین روزنامه اصلاح‌طزلب ابتکار از قول رئیسی نوشت: «آغوش دولت برای فریب خوردگان باز است.»

روزنامه اصلاح‌طلب تعادل با تیتر «امتداد مسیر عفو رهبری در دولت دنبال می شود» و روزنامه دنیای اقتصاد با تیتر «تصمیمات جدید دولت در امتداد عفو رهبری» به این موضوع پرداختند.

از سوی دیگر روزنامه دولتی ایران در یکی از تیترهای خود عنوان کرد که «امروز جزییات برنامه دولت در مورد عفوشدگان با محوریت دانشجویان، چهره‌ها و ایرانیان خارج از کشور منتشر می‌شود.»

روزنامه جام جم وابسته به صداوسیما هم با تیتر «بسته سرمایه‌آفرین؛ پیشنهاد دولت، موافقت رهبر» از این بسته پیشنهادی استقبال کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار