اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

جان باختن حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه

جان باختن حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تاکنون در زلزله سوریه حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان باخته اند که احتمال افزایش شمار جان باختگان نیز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، مدیر سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه جان خود را از دست دادند، عنوان کرد که با طرف سوری درباره ارسال نیازهای ضروری پزشکی و انسانی برای آسیب دیدگان زلزله گفتگو کرده است.

وی افزود: شرایط در سوریه بسیار سخت است و ما نگران شیوع بیماری‌های مسری مثل وبا و سرخک هستیم، امکان ارسال کمک به این کشور محدود است و این امر بر سلامتی و بهداشت زلزله زدگان تأثیر می‌گذارد.

مدیر سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: تلاش می‌کنیم کمک‌ها را به همه نیازمندان در شمال غرب سوریه برسانیم و در حال حاضر اولویت با ممانعت از شیوع بیماری‌های مسری است، زیر ساخت‌های بهداشتی در این منطقه بسیار ضعیف است ما نیاز به همه مسیرها برای ارسال کمک به نیازمندان داریم.

این در حالی است که حسن الغباش وزیر بهداشت دولت سوریه اعلام کرد که شمار قربانیان زلزله در مناطق تحت کنترل دولت به ۱۴۱۴ کشته و ۲۳۴۹ مجروح رسید.

وی افزود: ما دستور ارسال کمک‌های پزشکی و امدادرسانی به همه شهروندان سوری در تمام خاک سوریه را دادیم.

همچنین سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان امروز یکشنبه و یک هفته پس از زلزله مرگبار در سوریه اعلام کرد: ما خواهان تعهد واقعی برای حمایت از مردم سوریه هستیم.

با توجه به رویکرد دوگانه و ضد بشری کشورهای غربی در قبال بحران کنونی سوریه، این مقام سازمان ملل تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم محاسبات سیاسی بر حمایت (از زلزله زدگان سوریه) غلبه کند./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده