الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد

فؤاد حسین: روابط ریاض و تهران مثبت‌تر از گذشته است

فؤاد حسین: روابط ریاض و تهران مثبت‌تر از گذشته است وزیر خارجه عراق در گفت‌وگو با تلویزیون «العربی» با اشاره به تدارک بغداد برای برگزاری دور جدید مذاکرات میان تهران و ریاض تاکید کرد که روابط دو طرف در مقایسه با گذشته، مثبت‌تر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق، در گفت‌وگوی اختصاصی با تلویزیون «العربی» در خصوص مسائل مختلف از جمله ارزش دلار در عراق، حضور نیروهای خارجی در خاک این کشور، مذاکرات ایران و عربستان سعودی، حضور گروه‌های تروریستی در اراضی عراق و ...توضیح داد.

 

مذاکرات ایران و عربستان سعودی به میزبانی بغداد

وی در خصوص مذاکرات ایران و عربستان سعودی به میزبانی بغداد گفت: «دیدارهای پیشین میان ریاض و تهران در سطوح امنیتی و اطلاعاتی بوده و ما در فکر برگزاری یک نشست جدید هستیم..روابط عربستان سعودی و ایران اکنون در مقایسه با گذشته، مثبت‌تر است».

 

وزیر خارجه عراق با اشاره به این‌که نشست‌های سابق میان ریاض و تهران بر اساس جدول زمانبندی شده نبوده، گفت که با همتایان سعودی و ایرانی خود برای پیگیری این نشست‌ها گفت‌وگو کرده و امیدوار است که دو طرف با آغاز دیدارهای دوجانبه موافقت کنند و عراق نیز آماده تسهیل این امر است، همان طور که «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر نیز بر آن تاکید کرده است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: «طی نشست‌های اخیر در بغداد، ما کشورهای همسایه را دور یک میز جمع کردیم و شاهد نشست‌های دوجانبه میان ایرانی‌ها، سعودی‌ها و اردنی‌ها بودیم. این دیدارها به نتایج مثبتی رسیده و ما به طور جدی در حال بررسی برگزاری "سومین نشست بغداد" هستیم که نه تنها به وضعیت عراق، بلکه به کل منطقه بپردازد».

 

حملات ایران علیه گروهک تروریستی کومله

فؤاد حسین در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص حملات ایران علیه مواضع گروهک تروریستی کومله در خاک عراق، توضیح داد: گفت‌وگوها با جمهوری اسلامی منجر به توقف این حملات شد و بحث در این پرونده ادامه دارد.

 

وی تصریح کرد: « قانون استفاده از اراضی کشور برای حمله به کشورهای همسایه را ممنوع کرده است. حضور احزاب معارض در اراضی ما به این معنا نیست که آنها اجازه حمله به کشورهای همسایه را دارند همان طور که هیچ کشوری نیز حق ندارد کشور ما را هدف قرار دهد. روابط تهران و بغداد خوب است و ما همواره در خصوص قضایای مورد اختلاف برای رسیدن به راه حل گفت‌وگو می‌کنیم».

 

/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار