ترس صهیونیستی از آغاز انتفاضه سوم همزمان با ماه رمضان-راهبرد معاصر
۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

ترس صهیونیستی از آغاز انتفاضه سوم همزمان با ماه رمضان

وضعیت امنیتی در اراضی اشغالی فلسطین باعث شده است که مسئولان این رژیم از ترس آغاز انتفاضه سوم همزمان با ماه مبارک رمضان، سطح آماده‌باش خود را افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه فرانسوی اینتلیجنس آنلاین گزارش داد، سرویسهای شاباک و امان در رژیم صهیونیستی از کابینه این رژیم خواسته‌اند، «اقدامات متعادلی» با مردم فلسطین داشته باشند.

رونین بار رئیس شاباک و ژنرال آهارون هالیوا رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل (آمان) نسبت به حملات اخیر فلسطین ابراز نگرانی کرده‌اند. این دو نهاد اطلاعاتی همچنین گفتند که روش کنونی نتانیاهو فقط باعث تنش‌زایی خواهد شد.

به گزارش این پایگاه، نهادهای اطلاعاتی صهیونیستی تأکید دارند که در واکنش به افزایش تنشهای اخیر، باید حالت آماده‌باش را به بالاترین حد ممکن رساند. در جریان تجاوز صهیونیستها به اردوگاه آوارگان در جنین، ۱۰ فلسطینی به شهادت رسیدند و در پی آن، یک عملیات استشهادی در قدس صورت گرفت که هفت صهیونیست به هلاکت رسیدند. این عملیات، بزرگترین عملیات ۱۱ سال اخیر به شمار می‌رفت.

در واکنش به این عملیات، صهیونیستها اقداماتی مانند تخریب فوری منازل شهروندان فلسطین و انتقامگیری از خانواده‌های عاملان استشهادی را کلید زدند. هدف از این اقدامات، «جلب رضایت پایگاه انتخاباتی نتانیاهو و ائتلاف سست کابینه اسرائیل» بود، ولی نهادهای اطلاعاتی این رژیم تأکید دارند که چنین اقداماتی فقط باعث افزایش خشم مردم فلسطنی خواهد شد.

اینتلیجنس آنلاین به نقل از منابع خود گزارش داد، شاباک عملا نسبت به آغاز انتفاضه سوم فلسطین طی چند هفته آینده هشدار داده و گفته است که احتمالا با آغاز ماه رمضان، انتفاضه آغاز خواهد شد.

ویلیام برنز رئیس سازمان سیا آمریکا هم چندی پیش نسبت به انتفاضه سوم فلسطین هشدار داد و گفت که تنشهای کنونی، شبیه به تنشهای پیش از انتفاضه دوم در سال ۲۰۰۰ است. وی در ژانویه گذشته به اراضی اشغالی سفر کرد و در جریان تنشهای کرانه باختری قرار گرفت.

در همین ارتباط، مرکز ارائه داده‌های فلسطین (المعطی) روز شنبه در گزارشی از هلاکت ۱۰ صهیونیست از ابتدای سال جاری میلادی و زخمی شدن ۶۱ صهیونیست دیگر خبر داد و نوشت که از ابتدای سال جاری میلادی جوانان فلسطینی ۱۴۴۸ بار به مقابله با صهیونیست‌ها اقدام کرده‌اند که ۱۵۹ مورد تیراندازی و درگیری مسلحانه در کرانه باختری و قدس اشغالی بوده است. تنها در ماه ژانویه هفت صهیونیست در این عملیات‌ها از پا در آمده و ۴۸ صهیونیست دیگر زخمی شده‌اند که حال برخی از آن‌ها همچنان وخیم است.

در مقابل نیز به گزارش وزارت بهداشت فلسطین، از ابتدای سال جاری ۴۶ فلسطینی از جمله ۹ کودک و یک پیرزن و یک اسیر به شهادت رسیده‌اند. همه این‌ها را در کنار تشکیل کابینه‌ای بگذارید که راست‌افراطی‌ترین کابینه صهیونیست‌ها لقب گرفته و افرادی با خوی وحشی‌گری بسیار بالا در مقایسه با دیگر صهیونیست‌ها در آن صاحب کرسی وزارت شده‌اند.

در این خصوص روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی نوشته است وضعیت این روزهای کرانه باختری و قدس نتانیاهو را با وضعیت امنیتی خطرناکی روبه‌رو کرده است و اطراف او را تندروهایی گرفته‌اند که خواستار واکنش سخت هستند، اما نتانیاهو نیز می‌داند که این وضعیت راه‌حل سریعی ندارد، مگر اینکه بخواهد ارتش رژیم صهیونیستی را به شهرهای فلسطینی اعزام کند که به معنای کشتار بیشتر است.

انتفاضه دوم یک قیام مسلحانه فلسطینی‌ها علیه اشغالگری اسرائیل بود که با تهاجم تحریک‌آمیز آریل شارون رهبر وقت صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی در سال ۲۰۰۰ آغاز شد. پس از آن رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین حمله و تهاجم نظامی خود را در کرانه باختری برای سرکوب مقاومت فلسطین آغاز کرد و در مقابل مقاومت و نیروهای فلسطینی توانستند با عملیات‌های متعدد در شهرهای اشغالی به صهیونیست‌ها پاسخ دهند. در این انتفاضه، بیش از ۳۰۰۰ فلسطینی شهید و ۱۰۰۰ صهیونیست بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ که انتفاضه دوم جریان داشت، کشته شدند.

اکنون ۱۸ سال از انتفاضه دوم می‌گذرد، کارایی تشکیلات خودگردان و طرح‌های به اصطلاح صلح عربی و غربی نه تنها هیچ نتیجه‌ای نداشته‌، بلکه موجب شده‌اند تا صهیونیست‌ها زمین‌های بیشتری از فلسطینی‌ها را تصاحب کرده و اقدام به شهرک‌سازی کنند. به قول نشریه ساندی‌ تایمز، جوانان فلسطینی هیچ آینده روشنی که با راه‌حل سیاسی بخواهد به دست آید پیش‌روی فلسطین نمی‌بینند.

جوانان فلسطینی به وضوح بی توجهی جهان به آرمان فلسطین را مشاهده می‌کنند و در مقابل دستاوردهای مقاومت را پیش روی خود دارند؛ خروج ارتش رژیم صهیونیستی از غزه در تابستان ۲۰۰۵ و تسلط فلسطینی‌ها بر این منطقه نه با گفت و‌گوی سیاسی بلکه با مقاومت مسلحانه به دست آمد. بی تردید آزادی غزه از اصلی‌ترین نتایج انتفاضه دوم به شمار می‌رود. جوانان امروز در انتفاضه دوم کودکی بیش نبودند، اما اکنون تجربه هفتاد و پنج سال مبارزه را با خود دارند، تجربه‌ای که می‌گوید صهیونیست‌ها قرار نیست با گفت‌و‌گو و سازش خاک فلسطین را به فلسطینی‌ها باز گردانند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار