دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد

مدیرکل حراست استان تهران: توقع دستگاه اطلاعاتی از مدیران هماهنگی و اعتماد به حراست است

مدیرکل حراست استان تهران: توقع دستگاه اطلاعاتی از مدیران هماهنگی و اعتماد به حراست است مدیرکل حراست استان تهران گفت: توقع دستگاه اطلاعاتی از مدیران دستگاه‌های اجرایی همراهی، هماهنگی و حمایت و اعتماد به حراست است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل حراست سازمان اطلاعات استان تهران صبح امروز دوشنبه (24 بهمن) در دومین نشست تخصصی مشترک سالیان مدیران استان و حراست دستگاه‌های اجرایی که صبح امروز برگزار شد با بیان اینکه استمرار انقلاب اسلامی الگوی جهانیان شده است، گفت: حفظ انقلاب مهمتر از انقلاب کردن است زیرا همه دنیا منتظر بودند ببینید انقلاب در مسیر خود می‌ماند؟ امام (ره) بر استمرار انقلاب مطمئن بودند و بزرگداشت دهه فجر در واقع گرامیداشت استمرار انقلاب است.

وی اظهار کرد: نشست امروز با هدف انتقال تجربیات، هم‌اندیشی ایجاد هماهنگی‌های لازم و کارا نمودن بخش‌های مختلف در حوزه اجرا و حراست است.

مدیرکل حراست استان تهران ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی ایران، نظارت اهمیت ویژه‌ای دارد و اساسا هرگونه اختیار و قدرت در یک نظام، اگر توأم با نظارت نباشد، احتمال انحراف و فساد در آن بسیار زیاد است.

وی خاطرنشان کرد: در فرهنگ اسلام، بخشی از کنترل قدرت، کنترل داخلی خود انسان‌ها است که آن را تقوا می‌نامیم؛ تقوا یعنی نگهدارنده و متقی یعنی کسی که دارای توانمندی نفسانی و قدرتی در درون است که می‌تواند او را از انحراف و خطا باز دارد.

مدیرکل حراست استان تهران با بیان اینکه باید همه یکپارچه شویم و از اختلاف، مسائل جناحی و مشکلات اساسی کشور را مد نظر قرار دهیم، افزود: در برابر فساد همه ما مسئولیم و بزرگترین قدرت برای مقابله با فساد، نظارت عمومی است.

وی با اشاره به اغتشاشات ماه‌های گذشته، گفت: دشمن با یک نقشه تمام‌عیار به صحنه آمده بود که به فضل الهی و همت مردم غیور این فتنه نیز ختم به خیر شد، لذا دستگاه اطلاعاتی نیز در کنار سایر دستگاه‌های متولی در صحنه حاضر بود به نحوی که مدیریت صحنه توسط عوامل اطلاعاتی با استفاده از پتانسیل موجود بسیار اثرگذار بود.

این مقام امنیتی با بیان اینکه توقع دستگاه اطلاعاتی از مدیران دستگاه‌های اجرایی همراهی، هماهنگی و حمایت و اعتماد به حراست است، تصریح کرد: از مدیران حراست نیز توقع یاری، هماهنگی، همراهی و همیاری با مدیران است که این رابطه دوسویه هرچه بهتر برقرار باشد. 

مدیرکل حراست استان تهران در پایان گزارشی از عملکرد حراست کل استان تهران در حوزه‌های مختلف ارائه کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار