گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

چین: سفر رئیس جمهور ایران موجب پیشرفت شراکت راهبردی با تهران است

چین: سفر رئیس جمهور ایران موجب پیشرفت شراکت راهبردی با تهران است سخنگوی وزارت خارجه چین، سفر رئیس جمهور کشورمان به پکن را فرصتی برای پیشرفت بیشتر در مسیر شراکت راهبردی فراگیر با تهران توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۳۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر پکن اعلام کرد سفری که حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان برای اولین بار به چین خواهد داشت، فرصتی برای پیشرفت بیشتر شراکت راهبردی همه جانبه با تهران و ایفای نقش سازنده در تقویت همبستگی و همکاری میان کشور‌های خاورمیانه و تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای خواهد بود.

به گزارش اسپوتنیک، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز دوشنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی تصریح کرد: چین و ایران دوستی دیرینه دارند و تحکیم و توسعه روابط، گزینه راهبردی هر دو طرف است.

وانگ ونبین افزود: در سال‌های اخیر، به دستور شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین و همتای ایرانی او، ابراهیم رئیسی، روابط پکن و تهران شتاب خود را حفظ کرده است، به گونه‌ای که مشخصه آن، اعتماد متقابل سیاسی قوی، پیشرفت مداوم در همکاری‌های عملی در زمینه‌های مختلف و هماهنگی مناسب در سطوح بین المللی و منطقه‌ای در دفاع از اصل عدم مداخله در امور داخلی و منافع مشترک کشور‌های در حال توسعه است.

سخنگوی وزارت خارجه چین در خصوص جزئیات این سفر توضیح داد که طبق برنامه شی جین پینگ با همتای ایرانی خود برای ارائه برنامه و تعیین خط مشی مشترک برای توسعه روابط دو جانبه و تبادل نظر عمیق در مورد امور منطقه و بین المللی گفتگو خواهد کرد.

به گفته او، همچنین لی کچیانگ، نخست وزیر چین و لی ژانشو، رئیس پارلمان چین با رئیس جمهور ایران دیدار خواهند کرد.

رئیس جمهور کشورمان عصر امروز در سفر کاری سه روزه، تهران را به مقصد پکن ترک کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار