هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

اظهارنظر وزیر خارجه مغرب درباره آزادی کشتیرانی در خلیج‌فارس

وزیر خارجه مغرب بر همبستگی کشورش با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و ضرورت احترام به آزادی کشتیرانی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 24
کد خبر: ۱۷۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ناصر بوریطه» وزیر خارجه مغرب گفت که احترام به آزادی کشتیرانی ضروری است.

 

طبق گزارش نشریه مغربی «هسپرس»، بوریطه افزود: «رباط همبستگی خود با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را اعلام و بر ضرورت احترام به کشتیرانی تأکید می‌کند».

 

وزیر خارجه مغرب همچنین گفت که کشورش با نگرانی تحولات اخیر را دنبال می‌کند و خواهان ضرورت احترام به قانون بین‌المللی و قواعد کشتیرانی است.

 

وی تصریح کرد که مغرب بارها هر گونه تهدید علیه امنیت و ثبات منطقه را محکوم و بر همبستگی با کشورهای عربی تأکید کرده است.

 

بوریطه همچنین گفت که مغرب به عنوان یک عضو جامعه جهانی و کشوری که روابط ویژه با کشورهای منطقه خلیج‌فارس دارد، همانند کشورهای دیگر تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز را دنبال می‌کند.

 

این اظهارات وزیر خارجه مغرب در حالی است که اخیرا «محمد ششم» پادشاه مغرب در نامه‌ای به ملک سلمان از ارائه خدمات عربستان سعودی به حجاج مغربی قدردانی کرد.

 

روابط مغرب و عربستان سعودی اخیرا دچار تنش شده و پیش از این خبرگزاری آسوشیتدپرس در خبری به نقل از مسؤولان دولتی گزارش کرد که مغرب از ائتلاف سعودی علیه یمن خارج شده است.

 

مغرب اخیرا به دنبال پخش گزارشی از شبکه العربیه در خصوص جبهه پولیساریو و صحرای غربی که باعث خشم مغرب شده بود، سفیر سعودی را احضار کرده بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار