ارائه گزارش درباره مسمومیت دانش‌آموزان در هیات دولت

ارائه گزارش درباره مسمومیت دانش‌آموزان در هیات دولت بهادری جهرمی سخنگوی دولت اعلام کرد که در جلسه امروز هیات دولت وزیر اطلاعات گزارشی در مورد مسمومیت دانش‌آموزان در تهران و قم ارائه کرد و قرار است که وزیر بهداشت نیز امروز راهی قم شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزیر اطلاعات گزارشی از بررسی‌های اولیه در خصوص مسمومیت دانش‌آموزان در قم و تهران در جلسه امروز هیات دولت ارائه دادند.

 

وی ادامه داد: فرضیه‌هایی مطرح است که در حوزه‌های پزشکی در حال بررسی است. در قم 15 تیم پزشکی در حال بررسی هستند.

 

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: از سوی دولت نیز امروز وزیر بهداشت به قم می‌رود تا موضوع را بررسی کند. نمایندگانی از وزارت اطلاعات هم که در قم هستند با ایشان همکاری خواهند داشت.

 

وی همچنین افزود: هیچ کدام از دانش‌آموزان در بیمارستان بستری نمانده‌اند. آن بو نیز ماندگاری نداشته است./ تسنیم

ارسال نظر