حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

ثبت ۳ هزار و ۱۷۰ پس لرزه در ترکیه

ثبت ۳ هزار و ۱۷۰ پس لرزه در ترکیه ۱۰ روز پس از وقوع زلزله مهیب در ترکیه، تاکنون طبق اعلام مقامات این کشور ۳۱۷۰ پس لرزه ثبت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، ساعت 4 بامداد روز دوشنبه 17 بهمن ماه زلزله‌ای به‌قدرت 7.6 ریشتر (بر اساس مرکز زلزله‌نگاری آمریکا 7.8 ریشتر) رخ داد که منجر به خسارات زیادی در 10 استان جنوبی این کشور شده است. دومین زمین‌لرزه بزرگ با قدرت 7.4 ریشتر نیز در ساعت 14 دوشنبه رخ داد که منجر به تشدید خسارات شد.

 

این زلزله‌ها در عمق 7 و 14 کیلومتری زمین رخ داده و کانون آنها شانلی اورفا بوده که در شهرهای حاتای، آدیامان، عثمانیه، وان، موش، غازی عنتاب، سیواس، آدانا و قیصری نیز خسارات سنگینی به‌جای گذاشته است.

 

طبق آخرین آمار منتشره که توسط رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه اعلام شد، زلزله مهیب ترکیه، تاکنون 35 هزار و 418 کشته بر جای گذاشته است.

 

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور برای اسکان زلزله زدگان زلزله مرگبار ترکیه از کانتینرهای اهدایی قطر استفاده خواهد کرد. گفتنی است قطر 10 هزار کانتینر برای ترکیه فرستاده است.

 

در دهمین روز پس از زلزله ترکیه و با اتمام عملیات امداد و نجات، کار آواربرداری از مناطق آسیب‌دیده شروع شده و انتظار می‌رود یک ماه طول بکشد و این در حالی است که بازماندگان مقابل ساختمان‌های فروریخته منتظر تحویل اجساد عزیزان خود هستند.

 

تاکنون طبق اعلام مقامات ترکیه‌ای 3170 پس لرزه بعد از زلزله مرگبار ترکیه ثبت شده است.

 

زلزله‌ مزبور با استفاده از شیوه تحلیل آماری قیاسی داده‌های زلزله مرمره، 84.1 میلیارد دلار خسارت مالی برای کشور ترکیه به بار خواهد آورد.

 

تیم‌های امداد و نجات ترکیه در استان آدی‌یامان یک زن 77 ساله به نام «فاطمه گونگور» را پس از 212 ساعت از زیر آوار نجات دادند.

 

این زن کهنسال پس از نجات از زیر آوار با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار