مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

برنامه‌ریزی دولت عراق برای افزایش حمایت از الحشدالشعبی

برنامه‌ریزی دولت عراق برای افزایش حمایت از الحشدالشعبی یک عضو کمیسیون امنیتی و دفاعی پارلمان عراق خبر داد که دولت این کشور در تلاش است تا حمایت خود را از نیروهای الحشدالشعبی افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جواد البولانی» وزیر کشور اسبق و عضو کمیسیون امنیتی و دفاعی پارلمان عراق، به‌تازگی در گفت‌و‌گو با یک شبکه عراقی اظهار داشت که دولت این کشور در حال برنامه‌ریزی برای «افزایش حمایت از الحشدالشعبی» و در عین حال در تلاش است تا تجهیزات «نیروهای ارتش عراق را به‌روزرسانی نماید» و «اختیارات نهادهای [نظامی] مختلف را مشخص کند.»

 

وبگاه «بغداد الیوم»، شامگاه پنجشنبه، به نقل از البولانی نوشت که صحبت از «ادغام الحشدالشعبی با نیروهای امنیتی» دقیق نیست و «در حال حاضر تمایل سیاسی برای ادغام کامل الحشدالشعبی با نیروهای امنیتی عراق وجود ندارد.»

 

البولانی اضافه کرد که دولت عراق از طریق کمیسیون امنیت و دفاع و با همکاری وزارتخانه‌ها و نهادهای ذیربط این کشور اکنون در حال برنامه‌ریزی برای به‌روزرسانی تجهیزات نیروهای امنیتی عراق و مشخص کردن محدوده اختیارات نهادهای مختلف این کشور است، باتوجه به اینکه تعداد این نهادها در حال افزایش است و حوزه مسئولیتی آن‌ها بایکدیگر متداخل شده است.

 

او تأکید کرد: «اکثر مشکلات امنیتی عراق تحت تاثیر تفاهمات سیاسی است و برخی از این کشور تاکنون مورد بحث و بررسی سیاسی قرار نگرفته است. در نتیجه ما می‌بینیم که نهادهایی که از مردم عراق محافظت کردند مانند نیروهای امنیتی و الحشدالشعبی نیاز به حمایت و نظارت حکومت دارند.»/فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار