رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

وزیر اسرائیلی به سفیر آمریکا: سرت به کار خودت باشد!

سخنان سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی درباره تلاش بحث‌برانگیز کابینه نتانیاهو برای تضعیف سیستم قضایی رژیم صهیونیستی، سبب تنش بین تل‌آویو و واشنگتن شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «آمیچای چیکلی» وزیر راست افراطی امور یهودیان خارج از فلسطین اشغالی از حزب لیکود یکشنبه (۱۹ فوریه) به سخنان تام نایدز سفیر آمریکا در تل‌آویو که از بنیامن نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم خواسته بود در تغییر سیستم قضایی این رژیم تند نرود، واکنش نشان داد.

 

او به شبکه صهیونیستی کان گفت: «به سفیر آمریکا می‌گویم، خودت ترمز بگیر و به کار خودت برس. در اینجا حاکم نیستی که در موضوع اصلاحات قضایی دخالت کنی. خوشحال خواهیم شد که درباره مسائل خارجی و امنیتی با شما گفت‌وگو کنیم. اما به دموکراسی ما احترام بگذارید».

 

او این اظهارات را بعد از آن مطرح کرد که نایدز به دیوید اکسلرود مشاور ارشد سابق اوباما گفت دولت بایدن تل‌آویو را تحت فشار قرار داده تا مسیر خود را در بازنگری بحث‌برانگیز سیستم قضایی تغییر دهد. این بازنگری سبب شده تا طی هفت هفته گذشته، هر شنبه هزاران نفر علیه کابینه بنیامین نتانیاهو تظاهرات کنند.

 

سفیر آمریکا با بیان این که نتانیاهو و متحدانش تلاش می‌کنند تا کارها را خیلی سریع انجام دهند، گفت: ما به نخست‌وزیر می‌گوییم همانطور که به فرزندانم می‌گویم، ترمز بگیرد. آهسته برود و سعی کند به اجماع دست یابد و طرف‌ها را دور هم جمع کند.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص، ائتلاف نتانیاهو گفته قصد دارد قانونی را تصویب کند که به کنست [پارلمان] اجازه می‌دهد با اکثریت ناچیز ۶۱ رأی در کنست با ۱۲۰ کرسی تصمیمات دیوان عالی را رد کند و همچنین قانونی را برای تغییر تعادل در کمیته انتصابات قضایی به نفع سیاستمداران تصویب کند.

 

اکثر ساکنان فلسطین اشغالی با این اقدام مخالف هستند و ده‌ها هزار نفر عصر شنبه برای هفتمین هفته متوالی علیه این برنامه کابینه نتانیاهو برای تضعیف سیستم قضایی در آستانه رای‌گیری برنامه‌ریزی شده درباره آن در کنست صهیونیستی در این هفته، به خیابان‌ها آمدند.

 

امروز روزنامه «جروزالم پست» با بیان اینکه شمار معترضان افزایش یافته، جمعیت دیشب را به «رُبع میلیون» تعبیر کرد و نوشت: «اعتراضات شنبه شب در بیش از ۶۰ نقطه مختلف در اسرائیل برگزار شد و این هفتمین هفته متوالی تظاهرات از زمان پیشنهاد اصلاحات قضایی است. نزدیک به ۱۳۵ هزار نفر فقط در تل آویو به خیابان آمدند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار