پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد

ترامپ: ۲۴ ساعته مناقشه اوکراین را حل می‌کنم

ترامپ: ۲۴ ساعته مناقشه اوکراین را حل می‌کنم دونالد ترامپ مدعی شد بلافاصله بعد از انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا ملاقاتی را برای حل و فصل مناقشه پیرامون اوکراین بین رئیس‌جمهور روسیه و همتای اوکراینی وی ترتیب خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا در جمع هوادارانش گفت بلافاصله بعد از انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی وی تماس خواهد گرفت و ملاقاتی را برای حل و فصل مناقشه پیرامون اوکراین ترتیب خواهد داد.

 

به گزارش خبرگزاری روسی تاس، او دوشنبه (۲۰ فوریه) به جمعیت طرفداران خود در فلوریدا گفت: به شما تضمین می‌دهم می‌توانم آن را حل کنم. ما ظرف ۲۴ ساعت به توافق خواهیم رسید.

 

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا که در انتخابات ۲۰۲۰ در مقابل جو بایدن رقیب دموکراتش شکست خورد، ۱۵ نوامبر ۲۰۲۲ گفت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ شرکت خواهد کرد.

 

این اولین بار نیست که ترامپ از دولت بایدن در ارتباط با جنگ اوکراین انتقاد می‌کند، او پیش‌تر هم به خودستایی درباره توانایی ادعایی‌اش برای پایان دادن به درگیری پرداخته و گفته بود: «اگر من رئیس‌جمهور [آمریکا] بودم، جنگ روسیه و اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد، ولی حتی اکنون هم اگر رئیس‌جمهور باشم، می‌توانم در عرض ۲۴ ساعته با مذاکره به این جنگ وحشتناک و شدید خاتمه دهم».

 

او همچنین هشدار داده بود که تصمیم دولت جو بایدن برای ارسال تانک به اوکراین می‌تواند به حمله اتمی از سوی روسیه منجر شود.

 

ترامپ همچنین در مصاحبه‌ای اظهار داشت پایان یافتن کمک‌های نظامی غرب به اوکراین می‌تواند به تشویق برگزاری مذاکرات صلح و پایان یک سال جنگ در این کشور منجر شده و آمریکا می‌تواند رهبری این مذاکرات را به دست بگیرد.

 

او در اظهارنظری در شبکه اجتماعی‌اش هم گفته بود که به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بیشتر اعتماد دارد تا «فرومایه‌هایی» که در دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا کار می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار