آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

واکنش آلمان به صدور حکم اعدام جمشید شارمهد

واکنش آلمان به صدور حکم اعدام جمشید شارمهد وزارت خارجه آلمان مدعی شد که حکم اعدام سرکرده گروهک تروریستی «تندر» در ایران که تابعیت آلمانی دارد، غیرقابل قبول است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۴۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه آلمان با طرح ادعای واهی نسبت به اجرای حکم اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی «تندر» در ایران پس از اتهام به طراحی عملیات تروریستی هشدار داد.

طبق گزارش اسپوتنیک، وزارت امور خارجه آلمان امروز (سه‌شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما حکم اعدام جمشید شارمهد را مطلقاً غیرقابل قبول می‌دانیم. اجرای مجازات اعدام علیه او واکنش شدیدی را در پی خواهد داشت.»

این بیانیه می‌افزاید: «برلین از ایران می‌خواهد که به نقص‌های محاکمه شارمهد در روند تجدیدنظر رسیدگی کند، حکم را بر این اساس اصلاح کرده و از مجازات اعدام خودداری کند.»

برلین با طرح ادعاهای بی‌اساس، حکم صادر شده علیه این تروریست آلمانی را «غیرانسانی است و ناعادلانه» توصیف کرده است.

دادگاه انقلاب تهران امروز (سه‌شنبه) حکم اعدام جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی «تندر» را به اتهام «افساد فی‌الارض» و طراحی و هدایت چندین عملیات تروریستی در اماکن دینی و اقتصادی حساس صادر کرد.

وزارت اطلاعات ایران، شارمهد که تابعیت آلمانی داشته و عملیات‌های تروریستی تحت هدایت او در سال‌های گذشته ده‌ها شهید و مجروح برجای گذاشته بود را در سال ۲۰۲۰ طی یک عملیات پیچیده دستگیر کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار