تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟

آخرین وضعیت کرونایی کشور ۳ اسفند ۱۴۰۱/ فوت ۷ بیمار جدید

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۲۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ از دیروز تا امروز ۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۳۲ نفر از آنها بستری شدند.

 

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۴۲۱ نفر رسید.

 

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷ نفر از بیماران کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۸۲۴ رسید.

 

تا کنون ۷ میلیون ۳۳۸ هزار و ۹۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

۲۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۵۵ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۹۱۵ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر، یک شهر در وضعیت نارنجی، ۹۰ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار