دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آمار کرونا در کشور امروز ۳ اسفند ۱۴۰۱/ فوت ۷ بیمار جدید

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته ۲۶۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند و متاسفانه هفت نفر نیز جان خود را بر اثر ابتلا به بیماری از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، از دیروز تا امروز سوم اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۳۲ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۵۶۷ هزار و ۴۲۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول شبانه‌روز گذشته، هفت نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۸۲۴ رسید.

خوشبختانه تا کنون هفت میلیون ۳۳۸ هزار و ۹۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۹۱۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

۶۵ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۹۳۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۷۳۹ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۳۳ هزار و ۷۴۵ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۲۲ دُز رسید.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و یک شهر در وضعیت نارنجی، ۹۰ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ ایسنا

ارسال نظر