۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

چراغ سبز وینگر تکنیکی برای پیوستن به پرسپولیس

وینگر تکنیکی تیم ملی یکی از گزینه‌های احتمالی پرسپولیس برای فصل آینده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی قلی‌زاده وینگر چپ پا و تکنیکی تیم ملی که عضوی از تیم ما در جام جهانی هم بود، بعد از چند سال بازی برای شارلوا در بلژیک راهی لیگ ترکیه و باشگاه کاسیم پاشا شد.قلی‌زاده درحالی راهی این تیم شد که شایعه پیوستن او به یکی از دو تیم مطرح پایتخت هم به گوش می رسید و حتی گفته شد این بازیکن با پرسپولیس مذاکره کرده است.

 

دوستان و نزدیکان علی قلی‌زاده می گویند این بازیکن به شدت پرسپولیسی است و حتی چندی قبل امید نورافکن همبازی قلی‌زاده در تیم ملی مدعی شد قلی‌زاده وقتی به ایران بازگردد، فقط پیراهن پرسپولیس را برتن خواهد کرد و علاقه زیادی به این تیم دارد. قلی‌زاده این روزها در ترکیه حضور دارد ولی بازی‌های فوتبال ایران را هم دنبال می کند. ستاره تیم ملی بعد از برتری پرگل پرسپولیس مقابل سپاهان در جام حذفی به نوعی به سرخ پوشان بابت این برد باارزش تبریک گفت.

 

قلی‌زاده در زیر پست اینستاگرامی بیرانوند چند قلب قرمز گذاشت و به نوعی برد پرسپولیسی‌ها را تبریک گفت. بعضی‌ها هم از این کامنت قلی‌زاده این برداشت را کردند که او دارد به پرسپولیس چراغ سبز نشان می دهد و دوست دارد فصل بعد در این تیم بازی کند. با توجه به کیفیت بالای قلی‌زاده و اینکه او یکی از ملی پوشان ما به حساب می آید، هیچ بعید نیست پرسپولیسی‌ها در تابستان به سراغ جذب او بروند و در صورت فراهم بودن شرایط، این بازیکن را به خدمت بگیرند.

 

همچنین دوست چندین ساله و صمیمی‌ترین رفیق او یعنی مهدی ترابی در پرسپولیس بازی می‌کند و این دو در سایپا و تیم ملی هم همبازی بودند و رفقای بسیار نزدیک هم به حساب می آیند. قلی‌زاده که همین چندی قبل در جام جهانی برای ایران بازی کرد، جزو معدود خوب‌های تیم ملی در قطر بود و به خصوص نمایش فوق العاده ای جلوی ولز داشت و یک پاس گل هم در بازی مقابل انگلیس به مهدی طارمی داد.

 

حال باید دید این بازیکن برای فصل بعد دوست دارد به فوتبال ایران بیاید و یا اینکه می خواهد همچنان در اروپا به فوتبال خودش ادامه بدهد و خبری از بازگشت او به لیگ برتر نخواهد بود./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار