پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

آمار کرونا امروز ۵ اسفند ۱۴۰۱/ شناسایی ۸۷ بیمار جدید کرونایی

آمار کرونا امروز ۵ اسفند ۱۴۰۱/ شناسایی ۸۷ بیمار جدید کرونایی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام‌کرد که در ۲۴ ساعت گذشته چهار نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند که با احتساب این تعداد، شمار جانباختگان این بیماری از آغاز شیوع تاکنون به ۱۴۴ هزار و ۸۳۲ رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 24
کد خبر: ۱۷۴۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۰۱ هزار و ۷۴۰ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۹۸۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۹۷۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۳۴ هزار و ۶۹۸ دُز رسیده است.

از دیروز تا امروز (جمعه، پنجم اسفند ماه ۱۴۰۱) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۷ نفر از آنان بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۵۶۷ هزار و ۵۶۰ نفر رسید.

تاکنون هفت میلیون و ۳۳۹ هزار و ۷۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند و ۲۸۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۵ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۹۰۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز ندارد، اما یک شهر در وضعیت نارنجی، ۹۰ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار